14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    LinkedIn: Υποδεχτείτε τα νέα Contacts (Επαφές), όλη η επικοινωνία σε ένα μέρος

    Το LinkedIn παρουσίασε έναν πιο έξυπνο τρόπο ώστε να μη χάνετε επαφή με τις σημαντικότερες επαφές σας στον επαγγελματικό κύκλο σας. Υποδεχτείτε τα νέα Contacts (Επαφές).

    LinkedIn new contacts

    Όλη επικοινωνία σας στο LinkedIn σε ένα μέρος. Με τις νέες Επαφές μπορείτε να εισάγετε επαφές από email λογαριασμούς, ημερολόγια και ευρετήρια, στις επαφές του LinkedIn. Αυτόματα, το Κοινωνικό Δίκτυο θα συγχρονίσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε να είστε σε θέση να προβάλετε όλα τα παλαιά και νέα μηνύματα και meetings σας.

    LinkedIn new contacts

    Χρειάζεστε αφορμή για να μιλήσετε σε ένα χρήστη; Μέσω των επαφών θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για ό,τι νεότερο σχετικά με τις επαφές σας, είτε πρόκειται για μία νέα θέση εργασίας, είτε πρόκειται για γενέθλια, και επίσης θα έχετε την ευκαιρία να κρατάτε σημειώσεις για συγκεκριμένους χρήστες και να θέτετε υπενθυμίσεις.

    LinkedIn new contacts

    Τέλος, οι νέες επαφές του LinkedIn θα είναι διαθέσιμες και μέσω iOS, εκτός της web έκδοσης, καθώς θα υπάρξει ξεχωριστή εφαρμογή για αυτές, πέραν της επίσημης εφαρμογής.

    Οι δοκιμές για τις νέες Επαφές θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων εβδομάδων από μικρή μερίδα χρηστών εντός της Αμερικής. Θα σταλεί πρόσκληση σε όσους έχουν κάνει αίτηση και βρίσκονται στη waitlist.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles