16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Report: Η Motorola ετοιμάζει το Nexus 6 (Shamu) με διάσταση οθόνης 5,9 ίντσες!

    Μπορεί η Motorola να ανήκει πλέον στη Lenovo και όχι στην Google, ωστόσο “ψίθυροι” των τελευταίων ημερών θέλουν το επόμενο Nexus Phone (Nexus 6;) να κατασκευάζεται από εκείνη.

    Η συσκευή είναι γνωστή, προς το παρόν, με το κωδικό όνομα “Shamu” και το μόνο που γνωρίζουμε έως τώρα γι’ αυτήν είναι ότι πρόκειται για μία μεγάλη πρόταση με οθόνη 5,9 ιντσών και αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Εάν οι φήμες βγουν αληθινές, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο Nexus Phone που έχουμε δει ποτέ και μία προσπάθεια της Google να εισχωρήσει με τα πολύ επιτυχημένα Nexus κινητά της και στην κατηγορία των phablets.

    shamu

    Σύμφωνα με τις πηγές του Android Police, πάντως, και το σχετικό report του, πρόκειται για μία πρόταση που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αλλά και σε επιλεγμένες αγορές ανά τον κόσμο, ενσωματώνοντας φυσικά την επόμενη έκδοση του Android L.

    Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία περίοδο που οι φήμες για το μέλλον της οικογένειας Nexus είναι πολλές και αντικρουόμενες. Κάποιοι λένε ότι η Google θα σταματήσει να τα κυκλοφορεί τουλάχιστον όπως τώρα (δηλαδή μία συσκευή κάθε σεζόν σε συνεργασία με κάποιον κατασκευαστή), ότι θα τα αντικαταστήσει από τη σειρά Android Silver που θα περιλαμβάνει πολλές συσκευές διαφόρων κατασκευαστών και κάποιοι άλλοι ότι θα συνεχίσει να τα κυκλοφορεί κανονικά (ας μην ξεχνάμε και τις φήμες ότι η HTC ετοιμάζει το επόμενο Nexus tablet με διάσταση 8,9 ίντσες και τον κωδικό Volantis).

    Αν πάντως αληθεύουν οι πληροφορίες ότι Google και Motorola ετοιμάζουν το Nexus 6 των 5,9 ιντσών, πώς θα σας φαινόταν μία συσκευή της οικογένειας σε αυτή τη διάσταση;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles