18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Nokia “Black”. Το νέο update των Windows Phone 8 για τα Lumia

    Η νέα έκδοση των Windows Phone 8 για τα Lumia smartphones της Nokia, ονομάζεται “Black” και έρχεται πρώτα στα νέα Lumia 1320 και 1520 που ανακοινώθηκαν σήμερα στο Nokia World.

    nokia_storyteller

    Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το update συμπεριλαμβάνεται η υποστήριξη αρχείων εικόνας RAW για πρώτη φορά σε smartphone. Ανανεώνεται και η εφαρμογή κάμερας της συσκευής (με τη νέα Nokia Camera), ενώ το νέο χαρακτηριστικό “Refocus” σας επιτρέπει να αλλάξετε την εστίαση μίας φωτογραφίας αφού την έχετε τραβήξει (υπάρχει διαθέσιμο και Facebook support γι’ αυτό το feature ώστε οι φίλοι σας να μπορούν να δουν μία φωτό με διαφορετικά focus).

    Σε άλλες λειτουργίες, το Nokia Beamer μπορεί να προβάλλει την οθόνη του κινητού σε οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει HTML-5, ενώ η εφαρμογή Storyteller ενσωματώνει τις φωτογραφίες της Nokia στους HERE maps της.

    Άλλες δυνατότητες του Black update σας δίνουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις κατά τη διάρκειας της οδήγησης και να προσθέσετε νέες στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής.

    Η ενημέρωση Nokia Lumia Black θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις Windows Phone 8 συσκευές της φινλανδικής εταιρείας μέσα στο 2014.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles