18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 928. Και ξαφνικά γίνεται επίσημο

    Μπορεί όλοι να περίμεναν την ανακοίνωσή του στo event που ετοιμάζουν οι Φιλανδοί την επόμενη εβδομάδα, η Nokia φαίνεται όμως ότι δεν κρατιέται. Μετά από δεκάδες διαρροές τις προηγούμενες ημέρες, ακόμη και το επίσημο hands-on video πριν λίγες ώρες, ήρθε η στιγμή να μάθουμε όλα τα επίσημα specs του Windows Phone 8, Nokia Lumia 928.

    nokia-lumia-928

    Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Αμερική σε αποκλειστική συνεργασία με το δίκτυο της Verizon. Διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 1280×768 pixels την οποία μπορείτε να χειριστείτε ακόμη και με… γάντια, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon στα 1.5GHz, 1GB μνήμης RAM, 32GB εσωτερικής μνήμης, κάμερα 8.7 MPixels με προσθήκη xenon flash και τεχνολογία PureView, καθώς και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενώ η μπαταρία της φτάνει τα 2.000mAh.

    Από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της (αρκετά από τα οποία να σημειώσουμε ότι είναι παρόμοια μ’ αυτά του Lumia 920) ξεχωρίζει η ενσωμάτωση ενός μεγαφώνου που, σε συνδυασμό με τρία μικρόφωνα, μπορεί να ηχογραφήσει ήχο έως και 140dB και στη συνέχεια να τον αναπαράγει χωρίς παραμόρφωση.

    Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο χρώμα έναντι 99,99 δολαρίων, με δύο χρόνια συμβόλαιο στη Verizon.

    Το αν θα υπάρχει παγκόσμια έκδοσή της, καθώς και όλα τα υπόλοιπα σχέδια της Nokia για τη σειρά Lumia, θα το μάθουμε πιθανότατα στο event της 14ης Μαΐου.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles