21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia, Samsung, HTC και Huawei θα διαθέσουν τα πρώτα Windows Phone 8 smartphones

    Η Microsoft κατόρθωσε να μας εξάψει το ενδιαφέρον με τα χαρακτηριστικά του Windows Phone 8 λειτουργικού που παρουσίασε απόψε στο Windows Phone Summit. Μέσα στα πλαίσια της ανακοίνωσης αυτής, απεκάλυψε και τους πρώτους κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν συσκευές με το νέο λειτουργικό και αυτοί θα είναι: η Nokia, η Huawei, η Samsung και η HTC.

    Και οι τέσσερις κατασκευαστές έχουν αρκετά φανατικό κοινό και έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής όσον αφορά τις συσκευές τους, τόσο στην πλατφόρμα των Windows, όσο φυσικά και σε άλλες. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε τις διπύρηνες και τετραπύρηνες συσκευές των Huawei, HTC και Samsung με Windows Phone λειτουργικό; Μάλλον ναι και φανταζόμαστε πως η ήδη “smooth” και πολύ γρήγορη εμπειρία που έχει το λειτουργικό στις μονοπύρηνες συσκευές θα είναι ακόμα πιο εξαιρετική. Με τη διαφορά πως, σύμφωνα με τη Microsoft, οι νέες συσκευές θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές της Qualcomm.

    Κι όσον αφορά τη Nokia, μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά για μία τουλάχιστον διπύρηνη συσκευή, καθώς στη σημερινή παρουσίαση, το λειτουργικό «δοκιμάστηκε» σε ένα διπύρηνο πρότυπο smartphone της Nokia.

    Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες που διέρρευσαν από το νέο λειτουργικό εδώ, αλλά και τις ανακοινώσεις για το μέλλον των Windows Phone συσκευών που κυκλοφορούν ήδη, εδώ.

    Φώτο: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles