15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Nokia X2. Επίσημη η αναβαθμισμένη πρόταση της “Android” οικογένειας της εταιρείας

    Επίσημη ανακοίνωση για το Nokia X2, τη δεύτερη προσπάθεια της εταιρείας να δώσει μία πρόταση στο κοινό με Android χαρακτηριστικά – σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα πρώτα μέλη της οικογένειας Nokia X.

    Nokia-X2-01

    Μοιάζει αρκετά στην εμφάνιση με το Nokia X, διαθέτοντας ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη ClearBlack 4,3 ιντσών (με την ίδια, ωστόσο, ανάλυση των 800×480 pixels), γρηγορότερο διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 στα 1.2GHz και μνήμη 1GB (έναντι 512MB του προηγούμενου μοντέλου). Διαθέτει ακόμη 4GB αποθηκευτικού χώρου με microSD υποδοχή, κάμερα 5MPixels με LED flash και autofocus, δεύτερη VGA κάμερα για κλήσεις μέσω Skype, ενώ υποστηρίζει δύο SIM και διαθέτει μπαταρία 1.800mAh (300mAh περισσότερα από τον προκάτοχό του).Η συσκευή έχει πλέον και ένα Home button, κάτω από την οθόνη της, δίπλα στο Back button (θυμίζουμε ότι το Nokia X διέθετε μόνο Βack button).

    Nokia-X2-03

    Φυσικά, το “παρών” δίνουν οι υπηρεσίες της Microsoft (Skype, Outlook.com, OneDrive με 15GB storage), ενώ και άλλες όπως οι Bing Search app, Yammer και Xbox games είναι διαθέσιμες μέσω του Nokia Store. Διατίθενται ακόμη προεγκατεστημένοι οι HERE Maps και το MixRadio, για πρώτη φορά ενσωματώνεται το note-taking app, OneNote, ενώ φυσικά η συσκευή μπορεί να τρέξει Android apps σε μία… καινοτομία που ξεκίνησε από τη σειρά X της Nokia, με την εταιρεία να αναβαθμίζει τον custom launcher της στο νέο μοντέλο.

    Nokia-X2-02

    Η τιμή του Nokia X2 φτάνει τα 99 ευρώ προ φόρων και επιδοτήσεων, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο τον Ιούλιο σε glossy πράσινο, πορτοκαλί και μαύρο χρώμα και αργότερα σε κίτρινο, λευκό και σκούρο γκρι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles