20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ντοκιμαντέρ με αφηγητή τον Ομπάμα έρχεται στο Netflix (trailer)

    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο αφηγητής ενός νέου ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Our Great National Parks». Το trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει τον Ομπάμα να επισκέπτεται διάφορα μέρη της άγριας φύσης σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μία νέα παραγωγή του Netflix με την Higher Ground Productions, την εταιρεία της Μισέλ και του Μπαράκ, η οποία υπέγραψε συμφωνία με το Netflix για παραγωγές το 2018. Η σειρά των πέντε ωριαίων επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου.

    «Ελάτε μαζί μου σε μία περιήγηση των σπουδαιότερων εθνικών πάρκων και της άγριας φύσης του πλανήτη μας», λέει ο Ομπάμα στο trailer, το οποίο δείχνει πλάνα από διάφορα είδη ζώων και τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

    Δείτε το video:

    https://youtu.be/KcI_xfryMD0

    Στη σειρά εξερευνώνται τα εθνικά πάρκα από «τον κόλπο του Μοντερέι στην Καλιφόρνια μέχρι το Εθνικό Πάρκο του Τσάβο της Κένυας, το Εθνικό δρυμώνα της Ινδονησίας και την Παταγονία της Χιλής».
    «Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι την τελευταία παραγωγή της Higher Ground: Τα μεγάλα μας εθνικά πάρκα. Μερικές από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις είναι από τα ταξίδια που έχει κάνει η οικογένειά μας σε εθνικά πάρκα όλα αυτά τα χρόνια και αυτή η σειρά θα ταξιδέψει τους θεατές σε μερικά από τα πιο απίστευτα μέρη του κόσμου», έγραψε ο Ομπάμα στο Instagram. «Ως πρόεδρος, είμαι υπερήφανος που προστάτεψα το περιβάλλον περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στην ιστορία. Και η διατήρηση των εθνικών μας πάρκων και της άγριας ζωής για την επόμενη γενιά εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μου».’

    Διαβάστε επίσης:

    The Batman: Έσπασε το “φράγμα” των 500 εκατ. δολαρίων η ταινία του Matt Reeves (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles