16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Nvidia: Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει σε οποιοδήποτε laptop να μετατραπεί σε ένα gaming σύστημα υψηλών επιδόσεων

    Τα laptops δεν είναι συσκευές που θα μπορούσαμε να τις θεωρήσουμε ως gaming-friendly, ιδίως τα Apple MacBooks. Αλλά ούτε και τα Macbook Pro μπορούν να διαχειριστούν τις τόσο απαιτήσεις γραφικών εκ μέρους των σύγχρονων παιχνιδιών. Και, αν και μπορείτε να προβείτε στην αγορά ενός laptop το οποίο έχει κατασκευαστεί και προορίζεται για τους gamers, αυτές οι συσκευές δεν διαθέτουν το λεπτό design που απαιτούμε να μας παρέχει ένα laptop. Η Nvidia θέλει να δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα, ανακοινώνοντας την τεχνολογία Max Q, που θα δώσει τη δυνατότητα ακόμη και στην Apple, αν το θελήσει, να προσθέσει gaming δυνατότητες στο laptop της.

    macbook-e1461069709339

    Προκειμένου να κατασκευαστούν λεπτά laptops τα οποία θα φέρουν κάρτες γραφικών Max-Q GTX 1080, οι κατασκευαστές θα πρέπει να εργαστούν στενά με την Nvidia, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες θερμικές απαιτήσεις που θα πρέπει να ικανοποιηθούν. Η Max-Q αποτελεί στην ουσία μια λύση λογισμικού, όπως εξηγεί το Theverge. Με αυτήν, οι GTX 1080 κάρτες γραφικών θα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τη συνηθισμένη, κάτι που υποδεικνύει ότι η Nvidia θα μπορεί να επιτύχει ένα 90% των επιδόσεων που συναντάμε σε ένα desktop με GTX 1080 κάρτα.

    Οι πρώτες συσκευές με τη νέα αυτή τεχνολογία αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους φέτος τον Ιούνιο. Μην περιμένετε όμως ένα Macbook να την υιοθετήσει. Θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι αυτό να συμβεί, αν συμβεί τελικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles