21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο “Αδάμαστος” έρχεται να δώσει νέο χρώμα στο ελληνικό σινεμά!

    Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο να γίνονται στον Ελληνικό κινηματογράφο, αξιόλογες και τολμηρές προσπάθειες και μάλιστα σε πρωτόγνωρα είδη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο λόγος για το “Dragonphoenix Chronicles: Indomitable”, το οποίο είναι project της βραβευμένης ελληνικής ομάδας Underworld Films.

    472560_369267213137064_2071101887_o

    Η ταινία βασίζεται στον κόσμο του ελληνικού κόμικ “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα”, δημιουργία του πρωταγωνιστή και σεναριογράφου Γιάννη Ρουμπούλια και σε σκηνοθεσία του Θάνου Κερμίτση. Πολύ σημαντικό να αναφερθεί πως η Arma Hellas, ανέλαβε εξ ολοκλήρου τις πολεμικές χορογραφίες και μάλιστα δάνεισε κοστούμια και μεσαιωνικά όπλα για τις ανάγκες της παραγωγής. Επίσης, η χρηματοδότηση έγινε από τον ίδιο τον κόσμο μέσω της διεθνούς χρηματοδοτικής πλατφόρμας Indiegogo.
    Η ιστορία διαγραμμίζεται 200 μετά το κόμικ, όπου ένας έμπορος σκλάβων καταφέρνει να πιάσει αιχμάλωτο τον βάρβαρο πολεμιστή Ντράγκαρ (Ρουμπούλιας) και για 4 χρόνια τον αναγκάζει να συμμετάσχει σε διάφορους αγώνες μάχης. Όταν, όμως, η μοίρα τον οδηγεί πίσω στη πατρίδα του, για να συμμετάσχει σε μονομαχίες προς εορτασμό των γενεθλίων της κόρης του στρατηγού Ακιλόνιου (Μελέτης Γεωργιάδης), βρίσκει την ευκαιρία να αποδράσει και να πάρει ως αιχμάλωτη την κόρη (Κωνσταντίνα Γεωργαντά). Σε έναν αγώνα να επιστρέψει πίσω στη γυναίκα του Μπρέννα (Γεωργία Γιαννακούδη), θα αντιμετωπίσει το στρατό του Ακιλόνιου σε ένα ανθρωποκυνηγητό δίχως τέλος.
    Η πρεμιέρα της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, αλλά προβλέπεται το 2014. Στο δεύτερο video μπορείτε να δείτε ένα short film, το οποίο παρουσιάζει τον τρόπο που αιχμαλωτίστηκε εξαρχής ο Ντράγκαρ, δίνοντας έτσι στο κοινό μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles