19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο αναλυτής Michael Pachter προβλέπει ότι το PlayStation δε θα υπάρχει σε 10 χρόνια

    Η βιομηχανία του gaming το τελευταίο διάστημα έχει ζήσει τρομερές στιγμές, αφού η “μάχη” για την πρωτιά ανάμεσα στη Sony και τη Microsoft έχει ανατρέψει τα δεδομένα. Για καιρό, οι δύο εταιρείες προχωρούσαν σε εξαγορές μικρότερων εταιρειών, προκειμένου να νικήσουν στην “κούρσα” του ανταγωνισμού, μέχρι που η Microsoft προχώρησε σε κίνηση “ματ” εξαγοράζοντας την Activision Blizzard. Οι gamers αναμένουν προς το παρόν για να δουν ποια από τις δύο εταιρείες θα “γελάσει” τελευταία, ο αναλυτής της βιομηχανίας όμως Michael Pachter έκανε μια πρόβλεψη που αναμένεται να απογοητεύσει τους φίλους του Playstation.

    Πιο αναλυτικά, όταν ο Pachter πρόσφατα ρωτήθηκε σχετικά με το πως θα καταφέρει η Sony να συναγωνιστεί το Xbox Game Pass, ανέφερε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το Playstation δε θα υπάρχει σε 10 χρόνια. Παράλληλα πρόσθεσε ότι αυτό δεν οφείλεται στο ότι η Sony έχει μείνει μερικά χρόνια πίσω, αλλά στο γεγονός ότι το Xbox έχει αποκτήσει ένα τεράστιο προβάδισμα.

    Φυσικά πρόκειται για την προσωπική του άποψη και δεν αποτελεί μια τελεσίδικη κατάσταση. Ο χρόνος θα δείξει, αφού η Sony κρατά μερικά δυνατά χαρτιά ακόμα στα χέρια της.

    Διαβάστε επίσης:

    Τέλος και το PlayStation από τη Ρωσία λόγω του πολέμου! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles