22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Arnold Schwarzenegger “επιστρέφει” σε ρόλους Conan και Εξολοθρευτή!

    Και όμως δεν κάνουμε πλάκα. Όπως γνωρίζουμε όλοι, από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Arnie είναι το “I’ll be back”, το οποίο από ότι φαίνεται όταν το έλεγε το εννοούσε, καθώς στα επόμενα χρόνια πρόκειται να τον δούμε ξανά ως Conan και Terminator, ρόλους που τον έκαναν παγκόσμια γνωστό.

    terminator041311

    Στα 66 του χρόνια, εγκαταλείποντας εντελώς την πολιτική του καριέρα ως κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, ανακοίνωσε πως επιστρέφει ολοκληρωτικά στο Hollywood. Σε συνέντευξη μάλιστα που έδωσε πρόσφατα είπε τα εξής: “Στην πραγματικότητα, είμαι πολύ χαρούμενος που τα στούντιο θέλουν να συμμετέχω στο Terminator 5 και μάλιστα στο ρόλο του Εξολοθρευτή, το οποίο θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιανουάριο του 2014. Επίσης πρόκειται να κάνω και τον βασιλιά Conan και να κάνω άλλη μία ταινία Twins. Έτσι αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για αυτό.  Νιώθω πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να κάνω αυτές τις ταινίες”.

    arnold-schwarzenegger-conan

    Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες παραγωγές δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, καθώς βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση σκηνοθετών και παραγωγών. Σίγουρα πάντως, η αποτυχία των τελευταίων ταινιών Conan και Terminator, έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την επιστροφή του Schwarzenegger στους συγκεκριμένους ρόλους. Το ερώτημα όμως που σίγουρα θα απασχολήσει πολλούς, είναι το αν ο Arnie είναι πλέον σε θέση να ανταπεξέλθει σε τόσο απαιτητικές παραγωγές. Υπομονή και θα μάθουμε όλοι στο σύντομο μέλλον.

    https://www.youtube.com/watch?v=UZIBg4Xowng

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles