23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    O Christian Bale δεν θα επιστρέψει ως Batman στο Justice League

    Εδώ και αρκετό καιρό, η Warner Bros έχει ανακοινώσει πως ένα από τα μελλοντικά της σχέδια, είναι να μεταφέρει την περίφημη “Λεγεώνα των Υπερηρώων” στη μεγάλη οθόνη. Έχοντας κάνει την αρχή με τους Superman στο “Man of Steel” και Green Lantern και έχοντας ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσουν ταινίες Wonder Woman, Flash και Aquaman, όλα δείχνουν πως το όνειρο της Warner για το Justice League, βρίσκεται σε καλό δρόμο.

    BruceWayneTDK

    Παρόλα αυτά, έρχεται ο “δύσκολος” της παρέας Batman, να χαλάσει τα όνειρα της γνωστής εταιρίας και συγκεκριμένα ο Bale, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στο ρόλο του Batman. Πιο συγκεκριμένα είπε πως με την τριλογία “Dark Knight”,  ο σκηνοθέτης Christopher Nolan και όλη η ομάδα, ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να πουν όλα τα κεφάλαια του ήρωα που ήλπιζαν και πως η ιστορία θεωρείται ολοκληρωμένη. Ο Bale όμως, δίνοντας μια μικρή πιθανότητα, δήλωσε πως η μοναδική περίπτωση να ξαναυποδυθεί τον Batman είναι μόνο αν ο Nolan έχει άλλη μια ιστορία να πει, κάτι που ο σκηνοθέτης έχει απορρίψει σε κάθε περίπτωση. Τέλος, δήλωσε περίεργος για το ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Batman, σε περίπτωση που εμφανιστεί ο χαρακτήρας σε επόμενες παραγωγές.
    Όσο αφορά τον Bale, θα ήθελα να αναφέρω πως τα ίδια ακούσαμε και από τον Robert Downey Jr, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν θα επιστρέψει ξανά ως Iron Man και λίγο καιρό μετά, υπέγραψε τη συμμετοχή και στις δυο επόμενες συνέχειες του στο Avengers. Οπότε ακόμα όλα είναι πιθανά και ίσως η Warner έχει ακόμα ελπίδες.

    https://www.youtube.com/watch?v=9xvQL0XtjNE

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles