23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο διάσημος σχεδιαστής Philippe Starck, το γιοτ και η Apple

    Ο διάσημος σχεδιαστής Philippe Starck, για τους λάτρεις του design είναι κάτι σαν Antony Hopkins στο Hollywood. Σταθερή αξία μέσα στο χρόνο, τα σχέδιά του, ότι κι αν είναι αυτά, από οδοντόβουρτσες μέχρι έπιπλα, είναι αριστουργήματα. Δεν υπάρχει τίποτα μέτριο σ’ αυτά.

    Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο France Info, ανέφερε πως σε συνεργασία με την Apple ετοιμάζεται ένα νέο, επαναστατικό προϊόν που θα κυκλοφορήσει σε 8 μήνες από τώρα και τα πληκτρολόγια των τεχνολογικών συντακτών πήραν φωτιά. Τι θα μπορούσε να σχεδιάσει ο Philip Starck για την Apple, όταν υπάρχει ο κραταιός Sir Jonathan Ivy, ο απόλυτος άρχοντας του design της Apple;

    Στο Apple Insider υποθέτουν πως μπορεί να είναι η περίφημη 50 ιντσών τηλεόραση της Apple που όλοι περιμένουν αλλά ποτέ δεν έρχεται.

    Άλλοι έσπευσαν (κάτι που ακούγεται πολύ περισσότερο λογικό) να υποθέσουν ότι ο διάσημος μινιμαλιστής του design ίσως συμβάλλει στη νέα σχεδίαση του νέου iPhone, που αναμένεται τον επόμενο Σεπτέμβριο – Οκτώβριο.

    Κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν περισσότερα όμως, όπως το AllThingsD, παραθέτουν τις δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας που αρνείται κάποια συνεργασία με τον Starck και αναφέρονται σε ένα ιδιωτικό project του Steve Jobs που αφορά την δημιουργία και τον σχεδιασμό ενός γιοτ. Το σκάφος αυτό θα φέρει την υπογραφή του Γάλλου σχεδιαστή και αναμένεται να ναυπηγηθεί από την γνωστή εταιρεία Feadship.

    To super γιοτ, αποτελούσε ένα από τα προσωπικά όνειρα του Jobs, όπως είχε αναφερθεί και στην περίφημη βιογραφία του και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του θα είναι τα μεγάλα και εντυπωσιακά τοιχώματα από … γυαλί βέβαια.

    Οπότε, εκτός κι αν είστε σε φάση να αγοράζετε γιοτ με την ίδια συχνότητα που αγοράζετε smartphones, η είδηση για την συνεργασία Philippe Starck και Apple, μάλλον δεν σας αφορά..

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles