18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Dolphin, ένας από τους δημοφιλέστερους Android mobile browsers, τώρα καλύτερος από ποτέ

    Ένας από τους browsers που έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετά η αλήθεια στα Android κινητά μας πραγματοποιεί ένα σημαντικό update που τον κάνει καλύτερo από ποτέ. Γιορτάζοντας 80 εκατομμύρια εγκαταστάσεις, ο Dolphin mobile browser φτάνει στην έκδοση 10, η οποία έρχεται με ένα ανασχεδιασμένο περιβάλλον για την εφαρμογή, προσαρμόσιμη οθόνη έναρξης, ενώ πλέον υποστηρίζει ξανά και Flash.

    dolphin-01

    Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά τις προσαρμόσιμες οθόνες έναρξης, στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας sites αλλά και web apps, ώστε να μπορείτε να τα ανοίγετε από εκεί με ένα κλικ. Κάπως έτσι, θα χαρείτε όταν διαπιστώσετε ότι μπορείτε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε εκεί web app όπως το Facebook ή το Twitter, ώστε να έχετε σ’ αυτά εύκολη πρόσβαση.

    Σημαντικές βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στις δυνατότητες αναζήτησης που έχετε πλέον με τον mobile browser. Έτσι τώρα, μπορείτε να πραγματοποιείτε αναζητήσεις κατευθείαν από την μπάρα της γραμμής διεύθυνσης, έχοντας την επιλογή για το πού θα ψάξετε (στο Amazon, το Twitter, τη Wikipedia, το Youtube ή το Facebook. Επιπλέον, σας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε πέντε διαφορετικές μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo!, DuckDuckGo και Yandex).

    Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη Flash από τα settings, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε πλέον π.χ. να βλέπετε απροβλημάτιστα Youtubes videos στο browser σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε μία ξεχωριστή εφαρμογή.

    Μπορείτε να κατεβάσετε τον Dolphin Browser v10 από το Google Play ή αν τον έχετε ήδη εγκατεστημένο να κάνετε το σχετικό update που σας προσφέρει τις νέες δυνατότητες της εφαρμογής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles