11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    O επόμενος Wolverine θα είναι γυναίκα;

    Μετά το Wolverine 3 ο Hugh Jackman αναμένεται να αφήσει τα μυτερά του νύχια για κάποιον άλλον, σίγουρα μία από τις πλέον δύσκολες αποστολές που έχουν τύχει ποτέ σε ηθοποιό. Οι fans έχουν φυσικά ξεκινήσει την κουβέντα της αλλαγής εδώ και καιρό με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν. Εκεί ωστόσο που η ονοματολογία είχε ανάψει, ο Bryan Singer, σκηνοθέτης του X-Men: Apocalypse και πλέον αρμόδιος για το franchise, αποκάλυψε την δική άποψη στο Fandango λέγοντας πως έχει ήδη μιλήσει με το studio για το θέμα, όπου και έριξε την ιδέα της γυναίκας πρωταγωνίστριας!

    FEMALE WOLVERINE

    Εδώ και κάμποσες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η X-23, o θηλυκός κλώνος του Wolverine, θα έκανε τo ντεμπούτο της στο Wolverine 3, δίπλα στον Jackman (Wolverine) και τον Patrick Stewart (Professor Xavier). Κάτι τέτοιο βέβαια, παρά την σπόντα του Singer, δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανένα στόμα. Βέβαια ξέρετε πως είναι αυτά. Όπου υπάρχει καπνός στο Hollywood, εκεί κοντά είναι και η φωτιά.
    Η Χ-23 είναι ένας χαρακτήρας που εμπνεύστηκε ο Craig Kyle για την animated series “X-Men: Evolution” και ο οποίος εμφανίστηκε σε πολλούς X-Men τίτλους (NYX, New X-Men, X-Force) πριν πάρει τη θέση του Wolverine μετά τον θάνατό του. Γιατί τώρα “Χ-23”; Γιατί απλά είχαν προηγηθεί 22 αποτυχημένες προσπάθειας κλωνοποίησης!
    Όσο για τα crossover που συνηθίζονται τελευταία, και την πιθανότητα να δούμε κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στους Avengers και στο X-Men Cinematic Universe, ο Singer είπε πως εάν γίνει αυτό, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί από τη μία να σου φέρει χρήματα, αλλά από την άλλη ίσως σημαδέψει αρνητικά ένα ολόκληρο franchise. 
    “Δεν μου αρέσει να ενώνω ένα κάρο χαρακτήρες μαζί και να ελπίζω πως αυτό θα δουλέψει” θα πει ο Singer που μετράει αντίστροφα για την κυκλοφορία του X-Men: Apocalypse στις 27 Μαίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles