15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Evan Blass αποκαλύπτει τη νέα τιρκουάζ απόχρωση του Huawei Mate 20 Pro και το Huawei Watch GT (photo)

    Πλησιάζουν οι μέρες για την ανακοίνωση του Huawei Mate 20 Pro και οι διαρροές που αφορούν τις νέες ανακοινώσεις της εταιρείας δεν έχουν σταματήσει. Τώρα ο Evan Blass, ο πιο διάσημος leaker στο χώρο της τεχνολογίας, παρουσιάζει τη συσκευή σε μία νέα απόχρωση που εντυπωσιάζει, αποκαλύπτοντας και …ακόμη περισσότερα!

    Huawei-Mate-20-Pro-turquoise

    Στη φωτό που δημοσιεύει βλέπουμε αρχικά την κλασική μπλε έκδοση του Mate 20, τόσο στην εμπρόσθια όσο και στην οπίσθια όψη της. Βλέπουμε όμως δίπλα και μία νέα πράσινη (ή αν προτιμάτε τιρκουάζ) έκδοση του Mate 20 Pro που δεν έχουμε ξαναδεί.

    Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια στο leak (που, κατά τα άλλα, επιβεβαιώνει ό,τι έχουμε δει σχετικά με το Mate 20 με την τετραπλή κάμερά του) αποτελεί η ύπαρξη ξεχωριστού χρώματος στο πλαϊνό power button (κόκκινο στην περίπτωση της μπλε απόχρωσης και πορτοκαλί στην πράσινη).

    Ο Evan Blass αποκαλύπτει στη φωτό ωστόσο, και το Huawei Watch GT στο “κλασικό” του φινίρισμα. Για την τελευταία πρόταση μαθαίνουμε ότι θα διαθέτει ένα νέο proprietary OS της Huawei και 14 ημέρες αυτονομίας.

    Τι άλλη έκπληξη περιμένουμε από το Huawei Mate 20 Pro που θα γνωρίσουμε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles