19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O κ. Γιώργος Κουϊμηντζής Εμπορικός Διευθυντής της NSS

    Καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή ανέλαβε από 1/7/2013 ο κ. Γιώργος Κουϊμηντζής στην εταιρεία NSS (Network System Security), αντιπρόσωπο και διανομέα ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

    logo_nss_blue_orange_in_whiteΟ Γιώργος Κουϊμηντζής έρχεται να ενισχύσει το εμπορικό τμήμα της εταιρίας NSS έχοντας συνολικά 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα της διανομής προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και συστημάτων υποδομής. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε σημαντικές εταιρείες, όπως οι Info-Quest και η Fujitsu Technology Solutions, με πεδίο δράσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο των Αθηνών καθώς επίσης και μεταπτυχιακού διπλώματος ΜSc από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

    Ως Εμπορικός Διευθυντής της NSS, ο Γιώργος Κουϊμηντζής θα έχει στην ευθύνη του τις πωλήσεις για το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρίας στο κανάλι διανομής των μεταπωλητών εντός και εκτός Ελλάδος.
    Ο κ. Γιώργος Καπανίρης, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης της εταιρείας, δήλωσε σχετικά:

    “Καλωσορίζω τον Γιώργο στην ομάδα μας. Η πολύχρονη εμπειρία του σε διεθνές επίπεδο θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας και την επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων της αγοράς πληροφορικής που γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. Είναι βέβαιο ότι, μέσω του Γιώργου, θα βελτιωθεί σημαντικά το επίπεδο των υπηρεσιών προς τους μεταπωλητές μας. Ευχόμαστε στο Γιώργο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles