13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Joe Belfiore της Microsoft βάζει το “τελευταίο καρφί στο φέρετρο” των Windows 10 Mobile

    O Joe Belfiore έχει συνδέσει το όνομά του με τα Windows Phone. Είναι ένα από τα στελέχη της Microsoft που συνέβαλαν στη δημιουργία των Metro UI, Live Tiles και Cortana, ο οποίος μάλιστα είχε προκαλέσει συζητήσεις και παλαιότερα, όταν στη διάρκεια μίας 9μηνης άδειας που είχε πάρει από τη δουλειά του για να γυρίσει τον κόσμο με την οικογένειά του, χρησιμοποιούσε iPhone και Galaxy S7. Τώρα βάζει το “τελευταίο καρφί στο φέρετρο” των Windows 10 Mobile με κάποια tweets του.

    belfiore

    Χρησιμοποιεί πλέον ένα Samsung Galaxy S8 με software της Microsoft και κατηγορεί την απουσία εφαρμογών ως λόγο γι’ αυτή την αλλαγή του.

    Όχι μόνο επιβεβαιώνει ότι τα Windows Phone είναι νεκρά, αλλά επίσης προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους. Υπενθυμίζει ότι η Microsoft είχε πληρώσει αδρά προγραμματιστές για να δημιουργήσουν δημοφιλείς εφαρμογές για την πλατφόρμα της. Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, επειδή ο αριθμός των χρηστών της ήταν τόσο χαμηλός.

    Διευκρινίζει, τέλος, ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει την πλατφόρμα με bug fixes, security updates κ.λπ. αλλά η δημιουργία νέων χαρακτηριστικών δεν είναι στο επίκεντρό της.

    joe-belfiore-tweet

    Διαβάστε ακόμη: Ο Bill Gates έχει πλέον Android smartphone (και δεν ενδιαφέρεται να πάρει iPhone)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles