22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο John Lydon των Sex Pistols υποψήφιος για τη φετινή Eurovision

    Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols John Lydon, ευρέως γνωστός ως Johnny Rotten, θα διαγωνιστεί μαζί με άλλους καλλιτέχνες προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ο θρύλος της punk θα εμφανιστεί μαζί με τη μπάντα Public Image Ltd (PiL) στις 3 Φεβρουαρίου στην ιρλανδική τηλεόραση, προσπαθώντας να αποκτήσει το πολυπόθητο εισιτήριό του για το μεγαλύτερο event τραγουδιού στην Ευρώπη.

    Ο τραγουδιστής του «Anarchy in the UK» έχει γράψει ένα νέο τραγούδι, το «Hawaii», που όπως λέει είναι μια «ερωτική επιστολή» προς τη σύζυγό του, τη Νόρα Φόρστερ, με την οποία είναι παντρεμένοι σχεδόν 40 χρόνια. Η Νόρα σήμερα πάσχει από Αλτσχάιμερ.

    Η μπάντα PiL είναι μεταξύ των έξι καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που θα διαγωνιστούν για το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Eurovision τον επόμενο Μάιο. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Βρετανία είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό εκ μέρους της νικήτριας Ουκρανίας, λόγω του πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης: Απλήρωτο αφήνει το… νοίκι του Twitter ο Elon Musk (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles