20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Μatt Damon έχει μόνο 25 σειρές στο σενάριο του Jason Bourne!

    Όπως συνηθίζεται να λένε οι σωστοί άντρες μιλάνε λίγο και κάνουν πολλά. Φαίνεται πως οι Paul Greengrass και Christopher Rouse που έγραψαν το σενάριο του επερχόμενου Jason Bourne θέλησαν να τερματίσουν την παραπάνω άποψη, αφού έγραψαν μόνο 25 σειρές σεναρίου για τον ήρωα του έργου. Κάτι που σημαίνει πως ο Matt Damon δεν θα σας ζαλίσει με την πολυλογία του στo comeback του action ρόλου που τον έκανε διάσημο.

    damon-bourne.0.0

    Το 1991 ο Arnold Schwarzenegger είχε πληρωθεί 15 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει στο Terminator 2: Judgment Day, μία ταινία όπου ξεστόμισε μόλις 700 λέξεις σε 137 λεπτά, δηλαδή πληρώθηκε 21.429 δολ. τη μία. Καθόλου άσχημα. Φέτος ο Henry Cavill στο Batman v Superman: Dawn of Justice, αν και ήταν ένας από τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές, είχε μόλις 43 σειρές στο σενάριο. Ε, τώρα ο Matt Damon πάει να σπάσει κι αυτός τα ρεκόρ με μόλις 25, μία απόδειξη πως το Χόλιγουντ λατρεύει τους λιγομίλητους ήρωες που γεμίζουν την οθόνη με την παρουσία τους και τις κινήσεις τους και όχι με το μπλα μπλα τους. Αρκεί κανείς να θυμηθεί τον Clint Eastwood που έκανε την αρχή…
    Όπως είπε ο ίδιος ο Bourne αυτό ήταν το σωστό να γίνει με τον ήρωα, ειδικά στη συγκεκριμένη φάση της ύπαρξής του. Στο πρώτο φιλμ ο χαρακτήρας της Marie Kreutz ήταν ζωντανός και όπως αισθανόταν μπερδεμένος για το ποιος είναι, χρειαζόταν κάποιον για να βγάλει την ένταση και την απελπισία του. Στο δεύτερο βρέθηκε μόνος μετά τον θάνατό της και κατέληξε ένας πιο μοναχικός τύπος. Τώρα όντας ακόμα πιο ώριμος και αποφασιστικός, δεν χρειάζεται να πει πολλά πολλά, παρά μόνο να κάνει. Κάτι που ο ίδιος το λάτρεψε σαν ιδέα.
    Το φιλμ αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες την 1η Σεπτεμβρίου και εκεί θα μετρήσουμε μία προς μία τις λέξεις του για να δούμε πόσες είναι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles