20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    “Ο Πρίγκιπας του Bel-Air”: Επιστρέφει το Φεβρουάριο το reboot της δημοφιλούς σειράς των ’90s

    Ο Πρίγκιπας του Bel-Air, με πρωταγωνιστή τον Will Smith, αποτέλεσε μια εξαιρετικά δημοφιλή κωμική σειρά των 90s’, που παίχτηκε για έξι σεζόν και αποτελείται από 148 επεισόδια. Στην Ελλάδα, για όσους δε θυμούνται, η σειρά προβλήθηκε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 και μερικά χρόνια αργότερα στο Star.

    Πρόκειται για την ιστορία ενός εφήβου, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δυτική Φιλαδέλφεια. Καθώς ο Γουίλ παίζει μπάσκετ στο δρόμο, η μπάλα χτυπά μια ομάδα ανθρώπων και δημιουργείται σύρραξη, η οποία τρομάζει την μητέρα. Αυτή στη συνέχεια τον στέλνει να ζήσει με τους πλούσιους θείους του στο Bel-Air που αποτελεί μια πλούσια γειτονία του Λος Άντζελες.

    Αυτή, λοιπόν, η σειρά επιστρέφει το 2022 στις οθόνες από την υπηρεσία streaming Peacock, μέσα από το reboot “Bel-Air”. Αυτή την φορά, τον πρίγκιπα θα υποδυθεί  Jabari Banks και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου. Η σειρά έχει παραμείνει πιστή στην αρχική της υπόθεση, ωστόσο, το reboot φέρνει τον Will και την οικογένεια Banks στον κόσμο όπως τον ξέρουμε τώρα.

    Δείτε στη συνέχεια το επίσημο trailer:

    Διαβάστε επίσης: Uncharted: Στη δημοσιότητα έδωσε η Sony την εμβληματική σκηνή με το αεροπλάνο – Δείτε το απόσπασμα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles