18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    O Ridley Scott θέλει να ξεπεράσει την σκηνή του “chestburster” στο Alien: Covenant

    Αν και έχουν περάσει πάνω από 35 χρόνια από την κυκλοφορία του ιστορικού Alien του Ridley Scott, το φιλμ παραμένει ένα ορόσημο για την πορεία του sci-fi. Και ναι, η περίφημη “chestburster” σκηνή, εκεί όπου είδαμε την γέννηση ενός από τα πιο μυθικά κινηματογραφικά τέρατα, εξακολουθεί να τρομάζει και να σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα. Αν και αποτελεί ένα κλασικό πλάνο που δύσκολα αντιγράφεται ή ξεπερνιέται, ο Ridley Scott είναι έτοιμος να δοκιμάσει να φτιάξει κάτι ακόμα πιο τρομακτικό στο Alien: Covenant.

    alien-chestburster

    Τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς ο Scott ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του sequel του Prometheus μετά από πολλές δοκιμές και πρόσφατα στα παρασκήνια στις Χρυσές Σφαίρες μίλησε λίγο περισσότερο για την ταινία που ετοιμάζει, λέγοντας πως θα είναι “pretty hard R”, κάτι που δείχνει τις άγριες διαθέσεις του σκηνοθέτη.
    Ο οποίος όπως είπε, εκείνες τις παλιές μέρες που έβλεπε το παρθενικό Alien, είχε συνειδητοποιήσει και πόσο τρομακτικό ήταν. Είχε νιώσει μία αίσθηση ευθύνης από το γεγονός πως είχε πάει πολύ μακριά το στοιχείο του τρόμου επειδή η ταινία ήταν τόσο extreme. Βέβαια τότε ήταν τότε και το σήμερα είναι σήμερα, γι’ αυτό και αυτή τη χρονιά θα δοκιμάσει να ξεπεράσει αυτό το “extreme” χαρακτηριστικό στο Alien: Covenant.
    Το sequel που θα βρει το περίφημο android David (Michael Fassbender) να είναι ο μοναδικός κάτοικος ενός σκοτεινού και πολύ επικίνδυνου κόσμου, αναμένεται στη Αμερική στις 6 Οκτωβρίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles