20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «Ο Τζάμπας ζει… και ψωνίζει μόνο στη Media Markt»

    Η νέα καμπάνια της Media Markt βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον αέρα, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι όταν πρόκειται για χαμηλές τιμές, η Media Markt είναι ο Νο1 προορισμός.

    Με σλόγκαν «Ο Τζάμπας ζει και ψωνίζει μόνο στη Media Markt», η νέα καμπάνια επικοινωνίας της εταιρείας βάζει και πάλι στο επίκεντρο τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, συνώνυμο της φιλοσοφίας της αλυσίδας, και προσκαλεί τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που μόνο η Media Markt προσφέρει.

    Το κεντρικό πρόσωπο της καινούργιας καμπάνιας της εταιρείας είναι ο δαιμόνιος και πολυμήχανος «Τζάμπας», ο οποίος στην καθημερινότητά του αναζητά διαρκώς έξυπνους τρόπους να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, χωρίς να ξοδεύει ούτε ευρώ. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την πραγματοποίηση αγορών, ο «Τζάμπας» δε χρειάζεται να καταστρώσει σχέδια και να καταφύγει σε «περίεργες» πρακτικές, καθώς η επίσκεψή του στη Media Markt είναι μονόδρομος, γνωρίζοντας ότι εκεί θα βρει πάντοτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

    Το σλόγκαν της καμπάνιας έρχεται να ανατρέψει την ευρέως διαδεδομένη έκφραση ότι «το τζάμπα πέθανε» και τη διαπίστωση ότι τίποτε δεν είναι πλέον φθηνό ή ακόμη και δωρεάν. Ο ήρωας της καμπάνιας προσωποποιεί τον έξυπνο καταναλωτή που αναζητά διαρκώς τις χαμηλότερες τιμές και που όταν πρόκειται για αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών έχει ως αποκλειστικό προορισμό τη Media Markt. Παράλληλα υπογραμμίζεται εύστοχα η δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή, δίνοντας αξία στα χρήματά του, εξασφαλίζοντάς τις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

    Σημειώνεται πως η καμπάνια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον αέρα και επικοινωνείται με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μηνύματα, φυλλάδια, banners στο Internet, καθώς και με ειδικό «ντύσιμο» των καταστημάτων. H δημιουργική ιδέα και η υλοποίηση της καμπάνιας είναι της εταιρείας “The Newtons Laboratory”.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles