19.6 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Οι Δύο Πάπες στο Netflix: Μια ενδόμυχη ματιά σε μια ιστορική στιγμή για την Καθολική Εκκλησία

     

    Από τον Φερνάντο Μεϊρέγιες, τον υποψήφιο για Βραβείο Ακαδημίας σκηνοθέτη της ταινίας «Η Πόλη του Θεού», και τρείς φορές υποψήφιο για Βραβείο Ακαδημίας σεναριογράφο Άντονι ΜακΚάρτεν, έρχεται μια πολύ οικεία ιστορία μιας από τις πιο δραματικές μεταβάσεις εξουσίας των τελευταίων 2.000 χρόνων.

    thumbnail_image003

    Απογοητευμένος με την κατεύθυνση της εκκλησίας, ο Καρδινάλιος Μπεργκόλι (Τζόναθαν Πράις) ζητά από τον Πάπα Βενέδικτο (Άντονι Χόπκινς) το 2012, άδεια για να αποσυρθεί. Αντ ‘αυτού, αντιμετωπίζοντας το σκάνδαλο και την αυτοαμφιβολία του, ο εσωστρεφής Πάπας Βενέδικτος καλεί στην Ρώμη τον σκληρότερο κριτή του και μελλοντικό του διάδοχο, για να αποκαλύψει ένα μυστικό που θα κλονίσει τα θεμέλια της Καθολικής Εκκλησίας. Πίσω από τα τείχη του Βατικανού ξεκινά ένας αγώνας ανάμεσα στην παράδοση και την πρόοδο, την ενοχή και τη συγχώρεση, καθώς αυτοί οι δύο πολύ διαφορετικοί άνδρες αντιμετωπίζουν στοιχεία από το παρελθόν τους για να βρουν ένα κοινό έδαφος και να δημιουργήσουν ένα μέλλον για ένα δισεκατομμύριο οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

    * Εμπνευσμένο από τα πραγματικά γεγονότα

    Νικητής πέντε βραβείων κοινού μεταξύ των οποίων: βραβείο Αμερικανικού Κινηματογράφου, από το Φεστιβάλ κινηματογράφου Mill Valley, βραβείο Καλύτερης Αφηγηματικής Ταινίας, από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons, βραβείο Καλύτερης Αφηγηματικής Ταινίας, από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Middleburg.

    Πρωταγωνιστούν: Άντονι Χόπκινς και Τζόναθαν Πράις
    Σενάριο: Άντονι ΜακΚάρτεν
    Σκηνοθεσία: Φερνάντο Μεϊρέγιες

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles