12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι εξωγήινοι επιστρέφουν στο επερχόμενο horror game Greyhill Incident (trailer)

    To Greyhill Incident αποτελεί έναν επερχόμενο horror τίτλο με έντονα στοιχεία από το X-Files, που αναμένεται προσεχώς σε κονσόλες και PC, σύμφωνα με πρόσφατο trailer.

    Αυτή την περίοδο παρατηρείται μια άνθιση στην indie horror σκηνή, αφού αρκετά είναι τα αξιόλογα video games. Παρά το γεγονός ότι οι AAA κυκλοφορίες, όπως τα The Callisto Protocol και τα remakes Dead Space και Resident Evil 4, δείχνουν ότι το είδος παραμένει ζωντανό, υπάρχουν πολλά ακόμα παιχνίδια που γεμίζουν τα «κενά» και προκαλούν ενθουσιασμό στους fans.

    To Greyhill Incident αναπτύσσεται από τη Refugium Games και ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος. Πρόκειται για έναν τίτλο που φιλοδοξεί να φέρει κάτι νέο στη horror σκηνή. Αρχικά αναμενόταν να γίνει διαθέσιμο μόνο μέσω του Steam, όμως το νέο teaser δείχνει ότι θα το δούμε και στις κονσόλες. Το trailer του Greyhill Incident ανέβηκε τις τελευταίες ώρες στο YouTube και επιτρέπει μια σύντομη ματιά στο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Ο τρόμος είναι λέξη «κλειδί» για τον τίτλο, ο οποίος έρχεται να επαναπροσδιορίσει τους εξωγήινους. Η ιστορία εξελίσσεται τη δεκαετία του ’90 στη γειτονιά του Greyhill, η οποία θα δεχτεί επίθεση από aliens.

    Διαβάστε επίσης:

    Microsoft: Ανεβαίνουν οι τιμές στα first-party παιχνίδια του Xbox

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles