16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι επτά υποψήφιες για το Baywatch φιλμ

    Dwayne Johnson, Zac Efron. Αυτοί οι δύο βασικοί ηθοποιοί έχουν ήδηκλείσει για την Baywatch ταινία που ετοιμάζει η Paramount Pictures, με τον Seth Gordon (The King of Kong, Horrible Bosses) να είναι αυτός που θα αναλάβει την σκηνοθεσία. Βέβαια στο Baywatch ως γνωστόν οι άντρες δεν παίζουν τόσο σημασία σε αντίθεση με τις γυναίκες που θα πρωταγωνιστήσουν. Σύμφωνα με το Deadline υπάρχουν ακόμα πολλές σκέψεις από την παραγωγή για τις γυναίκες που θα συμπληρώσουν το καστ, σίγουρα μία δύσκολη επιλογή εάν σκεφτεί κανείς ποια σώματα, εεε, ποιες ηθοποιοί είχαν περάσει μπροστά από την κάμερα του Baywatch. Φαίνεται όμως πως έχουν ήδη ξεχωρίσει 7 επιλογές που θα μονομαχήσουν μέχρι το τέλος για τους ρόλους.

    baywatch

    Δεν ξέρουμε πόσες είναι οι θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν στο σενάριο, ωστόσο οι Ashley Benson (Pretty Little Liars), Alexandra Daddario (ποιος δεν θυμάται την εμφάνιση της στο True Detective;), Nina Dobrev (The Vampire Diaries), Shelley Hennig (Teen Wolf), Bianca Santos (Ouija), Alexandra Shipp (θα την δούμε στο επερχόμενο X-Men: Apocalypse) και η Denyse Tontz (Big Time Rush) είναι οι βασικές υποψήφιες για τους ρόλους.
    Οι πληροφορίες λένε πως η ταινία θα έχει μπόλικα κωμικά στοιχεία, ενώ προς το παρόν δεν είναι ακόμα γνωστό εάν οι Pamela Anderson και David Hasselhoff θα αναβιώσουν τους ρόλους τους. Μόλις βρεθεί ο σεναριογράφος, με τους Damian Shannon και Mark Swift, να έχουν γράψει πάντως τα πρώτα drafts, λογικά θα λυθεί και αυτό το θέμα. Αν και Baywatch χωρίς Pamela δεν νοείται.

    alexandra-daddario

    Alexandra Daddario

    alexandra-shipp

    Alexandra Shipp

    ashley_benson

    Ashley Benson

    Bianca-Santos-

    Bianca Santos

    nina-dobrev-503

    Nina Dobrev

    shelley_hennig

    Shelley Hennig

    denyse-tontz-

    Denyse Tontz

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles