21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Οι gamers του Fortnite τιμούν τον «Black Panther», με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η κοινότητα του Fortnite είναι από τις πιο ισχυρές που υπάρχουν στον κόσμο του gaming. Για αυτό και πολλές φορές όταν συμβαίνει ένα γεγονός, οι παίκτες του Fortnite συναντιόνται για να δηλώσουν την υποστήριξη τους, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους. Αυτό συνέβη και με το πρόσφατο τραγικό συμβάν του θανάτου του Chadwick Boseman, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα σε ηλικία 43 ετών.

    Οι φανατικοί φίλοι του Fortnite λοιπόν επιλέγουν έναν μοναδικό τρόπο για να τιμήσουν τον αγαπημένο ηθοποιό, καθώς συνηθίζουν να συγκεντρώνονται και να ρεμβάζουν με τους virtual χαρακτήρες τους μπροστά από ένα εμβληματικό άγαλμα που απεικονίζει έναν Πάνθηρα και το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι αφιερωμένο στον Βασιλιά της Wakanda. Το εν λόγω άγαλμα που βρίσκεται στην περιοχή Misty Meadows προστέθηκε πρόσφατα in-game από τους developers του γνωστού παιχνιδιού και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να συσχετιστεί με μελλοντικά marvel-themed updates και ενδιαφέροντα challenges. Μάλιστα, αρκετοί είναι οι gamers που ζητούν στα community channels του παιχνιδιού από τους developers της Epic Games, να προσθέσουν ένα «Wakanda Forever» emote για να μπορούν έτσι να τιμήσουν τον Black Panther, όπως πραγματικά του αρμόζει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles