22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οι Google Maps επιστρέφουν στο iOS!

    Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από το iOS, λόγω της αφαίρεσης της ενσωματωμένης εφαρμογής από το λογισμικό της Apple, οι Google Maps επιστρέφουν σ’ αυτό με τη μορφή αυτόνομου app.

    Η επίσημη εφαρμογή τους, η οποία διατίθεται δωρεάν, επέστρεψε στο App Store, σε μία ανανεωμένη έκδοση, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υποστήριξη του Street View, οδηγίες πλοήγησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, turn-by-turn navigation, φωτογραφίες εσωτερικών χώρων, κριτικές εστιατορίων μέσω του Zagat, καθώς και μεγαλύτερη υποστήριξη του Google profile σας.

    Δυστυχώς, οι offline χάρτες δεν είναι διαθέσιμοι σ’ αυτή την έκδοση, με την Google να δίνει απλά τη δυνατότητα για προσωρινή αποθήκευση των δεδομένων, όταν, για παράδειγμα, χάσετε για λίγο τη σύνδεση μπαίνοντας σε μία σήραγγα.

    Τα πρώτα σχόλια για την εφαρμογή είναι άκρως θετικά, με τις αναφορές να μιλούν για ένα “όμορφο περιβάλλον εργασίας και ελαφρύτερη αίσθηση”.


    Η επανεμφάνιση των Google Maps στο iOS έρχεται λίγο καιρό μετά την “αποτυχημένη” είσοδο στην αγορά των χαρτών της Apple, που προκάλεσαν αρνητικές κριτικές από την πρώτη στιγμή εμφάνισής τους στο App Store και κάποιοι συνδέουν και με την αποχώρηση από την αμερικανική εταιρεία του επικεφαλής για το λογισμικό iOS, Scott Forstall.

    Μπορείτε να κατεβάσετε τους Google Maps για iOS από εδώ

    Πηγές: CNETThe Verge

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles