16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι ηθοποιοί που έπαιζαν τους R2-D2 και C-3P0… μισούσαν ο ένας τον άλλον!

    Τι κι αν χαζεύοντας τις ταινίες Star Wars θα πίστευε κανείς ότι ανάμεσά τους υπάρχει μία δυνατή φιλία; R2-D2 και C-3P0 μπορεί να ήταν τα αγαπημένα droids του Luke Skywalker, ωστόσο οι ηθοποιοί που τα έπαιζαν (ή ορθότερα που… βρίσκονταν μέσα σε αυτά) δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις. Για την ακρίβεια δεν διατηρούσαν καθόλου σχέσεις!

    r2-d2-and-c-3p0

    Ο Kenny Baker που βρισκόταν μέσα στον R2-D2, είχε ύψος 1,12 μέτρων και ήταν ο μοναδικός από όσους συμμετείχαν στις οντισιόν που μπορούσε να χωρέσει στο ρομποτάκι και διέθετε και την απαραίτητη μυϊκή δύναμη ώστε να το χειριστεί. Έλα όμως που ο Anthony Daniels, ο Εγγλέζος ηθοποιός που βρισκόταν στη στολή του C-3P0 δεν τον είχε καθόλου σε υπόληψη! Αφού για να καταλάβεις, μια φορά που ο Baker είχε προτείνει στον Daniels να φύγουν οι δυο τους για περιοδεία με τους χαρακτήρες τους, εκείνος είχε αποκριθεί κοιτώντας τον με το πιο μπλαζέ ύφος του: «Δεν πάω σε τέτοιες εκδηλώσεις, φύγε από ‘δω κοντέ»!

    Όπως δήλωσε σε συνεντεύξεις του o Baker, το γεγονός ότι ο ένας δεν πήγαινε μία τον άλλον, δεν τους εμπόδισε να δείχνουν στα Star Wars δύο αχώριστοι φίλοι ως R2-D2 και C-3P0. «Εξ’ άλλου ήμασταν και οι δύο μέσα στα droids μας, δεν υπήρχε η παραμικρή επαφή. Δεν μπορούσαμε να δούμε ή να ακούσουμε ο ένας τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά σε ανύποπτο χρόνο. Πάντως είναι πολύ πιθανόν οι Baker και Daniels να είναι παρόντες και στην έβδομη ταινία Star Wars. Αν και η Disney δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό για την ώρα, τα όσα ακούγονται (με τελευταία ένα… σαρδάμ του Daniels στην περυσινή Comic Con) δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

    Για την ιστορία πάντως, Kenny Baker και Anthony Daniels είναι οι μόνοι ηθοποιοί που έχουν συμμετάσχει σε όλες τις παραγωγές Star Wars. Για την ώρα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles