21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι καλύτερες σειρές και ταινίες του Netflix για το Μάρτιο

     Αρκετές νέες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιδικά έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix το Μάρτιο. Κάποια από αυτά σίγουρα αξίζουν το χρόνο σου και θα σου προσφέρουν ευχάριστες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης. Δες, στη συνέχεια τα καλύτερα προγράμματα της πλατφόρμας που θα μας κρατήσουν συντροφιά το επόμενο διάστημα.

    Σειρές:

    Οι Φύλακες της Δικαιοσύνης 01/3/2022

    Όταν ο φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης της αυτοκαταστρέφεται, μια ομάδα προβληματικών υπερηρώων πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό που θεριεύει στον κόσμο – αλλά και μέσα τους.

    Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς 03/3/2022

    Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.

    Όλα τα Κομμάτια της 04/3/2022

    Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη τους που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά.

    Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης: Σεζόν 4 11/3/2022

    Είκοσι οδηγοί –ορισμένοι βετεράνοι και ορισμένοι αρχάριοι– διαγωνίζονται σε μια νέα σεζόν της Formula 1, γεμάτη δράμα και αδρεναλίνη..

    Μπρίτζερτον: Σεζόν 2 25/3/2022

    Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.

    Ταινίες:

    Ο Βομβαρδισμός 09/3/2022


    Τον Β’ Π.Π., η μοίρα φέρνει κοντά διάφορους κατοίκους της Κοπεγχάγης, όταν μια βόμβα πέφτει κατά λάθος σε ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. Από αληθινά γεγονότα.

    Windfall 18/3/2022


    Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα.

    Διαβάστε επίσης: Oscar 2022: Γκάφα της Ακαδημίας – “Κόβει” 8 βραβεία από τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles