12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι πρώτες αντιδράσεις για το Batman V Superman: Dawn of Justice είναι ενθουσιώδεις

    Αυτή την Πέμπτη καταφθάνει επιτέλους το Batman V Superman: Dawn of Justice, μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, στην οποία θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη δύο από τους μεγαλύτερους σούπερ ήρωες. Η προσμονή όπως καταλαβαίνει κανείς είναι τεράστια, αν και κάποιοι στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί το Σάββατο το βράδυ αφού παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα που έγινε στη Νέα Υόρκη. Και φυσικά αμέσως μετά το τέλος της προβολής, έσπευσαν να εκφραστούν στο Twitter γι’ αυτό που είδαν!

    15-Bman-v-Supes

    Αν και φυσικά υπάρχει αυστηρότατο εμπάργκο όσο αφορά τις κριτικές, οι σύντομες, σε μία φράση γνώμες έδωσαν μεγάλη τροφή στα social media. Και μπορεί από το ξεκίνημα η επιλογή του Ben Affleck ως Batman να μην είχε γίνει δεκτή με τα καλύτερα σχόλια, ωστόσο φαίνεται πως η ταινία είναι πολύ καλή και ο ρόλος του όχι μόνο δεν υστερεί, αλλά στέκεται στο ύψος του σούπερ ήρωα. Όπως μπορεί να δει κανείς παρακάτω, οι τυχεροί θεατές έγραψαν κάτι παραπάνω από θετικά για το τελικό αποτέλεσμα, και συνολικά για το έργο αλλά και για τις ερμηνείες ξεχωριστά. Μάλιστα αίσθηση προκαλεί πως αρκετοί αναφέρθηκαν στην παρουσία της Wonder Woman (Gal Gadot) που χειροκροτήθηκε από το κοινό και κατά τα λεγόμενα σχεδόν έκλεψε την παράσταση!

    Screen Shot 2016-03-21 at 4.22.39 PM

    Σίγουρα οι πρώιμες γνώμες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη αφού ο υπερβολικός ενθουσιασμός καμιά φορά θολώνει την κρίση -ειδικά όταν είσαι ένας από τους ελάχιστους τυχερούς σ’ αυτόν τον πλανήτη που είδες πρώτος την ταινία- ωστόσο δεν μπορεί κάποιος και να τις αγνοήσει.
    Αν κρίνει πάντως κανείς από το γεγονός πως η προπώληση των εισιτηρίων έχει πάει εξαιρετικά, τότε το φιλμ δεν είναι διόλου απίθανο να ταρακουνήσει το box office και να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες superhero παραγωγές της χρονιάς.
    Το Batman V Superman: Dawn of Justice θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Μαρτίου σε διανομή Tanweer!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles