21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες “Πίτσα Γλυκόριζα” και “The King’s Man”

    Μπορεί η τελευταία ταινία του Spider-Man να παραμένει στην κορυφή, όμως από σήμερα 2 ακόμα παραγωγές κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πρόκειται για τις ταινίες “Πίτσα Γλυκόριζα” και “Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα”.

     Πίτσα Γλυκόριζα (Licorice Pizza)

    Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία Πολ Τόμας Άντερσον, με τους Κούπερ Χόφμαν, Αλάνα Χάιμ, Σον Πεν, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζον Σι Ράιλι, Μπένι Σάφντι, Τομ Γουέιτς κ.ά.

    Η Αλάνα και ο Γκάρι, δυο ανήσυχοι νέοι με ετερόκλητα ενδιαφέροντα και διαφορετικό ψυχισμό μεγαλώνουν στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνια, το 1973. Ο Γκάρι, θα ερωτευθεί την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Αλάνα κεραυνοβόλα, αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα…

    Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα (The King’s Man)

    Περιπέτεια, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία Μάθιου Βον, με τους Ρέιφ Φάινς, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Τζέμα Αρτερτον, Στάνλεϊ Τούτσι, Μάθιου Γκουντ, Κόλιν Φερθ, Τσαρλς Ντανς, Ντάνιελ Μπρουλ, Ντζιμόν Χουνσού, Ρις Ίφανς κ.ά.

    Λίγο πριν το ξέσπασμα του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου, όταν οι μεγάλες δυνάμεις του κόσμου περίμεναν μια ασήμαντη αφορμή για να επιτεθούν η μία στην άλλη, ένας στρατός από τους χειρότερους τυράννους και ικανότερους εγκληματίες, ανάμεσά τους και ο περίφημος Ρασπούτιν, βρίσκουν την ευκαιρία να εξαπολύσουν τη δική τους επίθεση. Ένας άνθρωπος, ο Ορλάντο Όξφορντ, αποφασίζει να τους αντιμετωπίσει…

    Διαβάστε επίσης: Τεράστιες εισπρακτικές απώλειες για το Black Widow! Κατέβηκε παράνομα πάνω από 20 εκατ. φορές (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles