16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Όλες οι τελευταίες φήμες για το έξυπνο ρολόι της Microsoft

    Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το επερχόμενο smartwatch της Microsoft. Η αμερικανική εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζει την πρότασή της στη νέα, ανερχόμενη αγορά των “έξυπνων” ρολογιών, μεταφέροντας πρόσφατα το project ανάπτυξης της συσκευής στο team των προϊόντων Surface, από την ομάδα του Xbox που διαβάζαμε σε παλαιότερες αναφορές. Αυτό σημειώνουν στο “The Verge” πηγές που γνωρίζουν καλά τα εσωτερικά της αμερικανικής εταιρείας.

    Microsoft-Log

    Παράλληλα, ωστόσο, διαρρέουν και περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή, με το Among Tech να γράφει ότι η Microsoft έχει δοκιμάσει στο “έξυπνο” ρολόι της αφαιρούμενα wrist bands σε μπλε, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, λευκό και γκρι χρώμα, αλλά και να κατασκευάζει prototype προτάσεις από οξυνιτρίδιο, ένα ακριβό “ημιδιαφανές” υλικό, τρεις φορές πιο ανθεκτικό από το γυαλί.

    Οι συσκευές που δοκιμάζονται ενσωματώνουν επίσης Surface connector, ενώ διαθέτουν 6GB αποθηκευτικού χώρου (με υποστήριξη cloud storage), καθώς και LTE, διαθέτοντας παράλληλα μία ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση των Windows 8. Τέλος, η Microsoft φέρεται να έχει ζητήσει κατασκευαστές εξαρτημάτων οθόνες 1,5 ίντσας για το “έξυπνο” ρολόι της, κάτι που φανερώνει τη διάστασή του.

    Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειώσουμε ότι η μετακίνηση του project του smartwatch στην ομάδα του Surface σηματοδοτεί και τις πρόσφατες οργανωτικές αλλαγές της εταιρείας που τοποθετούν τα Xbox και Surface προϊόντα κάτω από μία ενιαία “σκέπη” υπό την Julie Larsson-Green.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles