21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ollie. Ο ρομποτικός κύλινδρος που θα αναβαθμίσει τον τρόπο παιχνιδιού σας

    Γνωρίστε το Ollie, έναν ρομποτικό κύλινδρο που αναβαθμίζει τον τρόπο παιχνιδιού σας και μπορείτε να ελέγξετε μέσω εφαρμογής από το κινητό σας.

    graphic render ollie

    Το Ollie λατρεύει την ταχύτητα, μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να εκτελέσει διάφορα tricks αλλά και να το προσαρμόσετε ανάλογα με τα… γούστα σας. Είναι ικανό να κινείται με ταχύτητες έως και 6.3 m/sec σε πλήρη έλεγχο ενώ συνδέεται με το iOS ή Android smartphone ή tablet σου μέσω Bluetooth LE και σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε ασύρματα την πορεία του. Τροφοδοτείται από USB φόρτιση.

    ollieproducthr 6486

    Είναι προγραμματισμένο για περιστροφικές κινήσεις, ολισθήματα και αναποδογυρίσματα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή από το App Store (iOS) ή το Google Play (Android). Καινοτόμες λειτουργίες και ολοκληρωμένο παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε, οδηγήσετε και να μοιραστείτε κάθε τέχνασμα που μπορεί να φανταστεί κανείς.

    ollie 5

    H αρχική έκδοση του Ollie έρχεται σε ένα λευκό πολυανθρακικό σώμα και μπλε ελαστικά nubby, αλλά είναι επίσης διαθέσιμα τρία επιπλέον χρώματα ελαστικών: κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ. Στην Ελλάδα το Ollie μπορείτε να το βρείτε στο site της Spaceboy στην τιμή των 99,99 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles