21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care της MTN

    21 Days of Y’ello Care MTN

    Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το εθελοντικό πρόγραμμα της MTN, 21 Days of Y’ello Care, κατά τη διάρκεια του οποίου το προσωπικό της MTN προσέφερε μέσα από διάφορες ενέργειες στο κοινωνικό σύνολο. Ειδικότερα φέτος, η MTN επικεντρώθηκε στην ενημέρωση του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και το Cyberbullying. Κατά τη διάρκεια των 21 ημερών, εθελοντές της MTN επισκέφθηκαν φέτος δημοτικά σχολεία και ενημέρωσαν τους μαθητές για το πως μπορούν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο με ασφάλεια και πως επίσης μπορούν να αντιμετωπίζουν το Cyberbullying.

    Η λήξη του προγράμματος 21 Days of Y’ello Care, σηματοδοτήθηκε με το Y’ello Fun Day, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου στο προπονητικό γήπεδο του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο στη Λευκωσία, όπου μεταξύ άλλων περιελάμβανε και ένα «ανατρεπτικό» ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ εθελοντών της ΜΤΝ και Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας. Αρωγοί στην διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσία οι οποίοι όχι μόνο συμμετείχαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, αλλά έκαναν εισφορά για το σκοπό της εκδήλωσης, καθώς και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο Λτδ η οποία διέθεσε στην MTN δωρεάν το προπονητικό της γήπεδο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

    Όλα τα έσοδα από την τελετή λήξης αλλά και την εθελοντική ποδηλασία που έγινε κατά την έναρξη του φετινού , προγράμματος 21 Days of Y’ello Care θα διατεθούν για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού για τη Σχολή Τυφλών και τις Ειδικές Μονάδες Δημοτικών Σχολείων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles