18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ολοκληρώθηκε ο διαχωρισμός (spinoff) της Kyndryl από την IBM

    Η Kyndryl ξεκινά την αυτόνομη πορεία της, ως η μεγαλύτερη εταιρία παροχής τεχνολογικών υποδομών στον κόσμο, έπειτα από την ολοκλήρωση του διαχωρισμού της (spinoff) από την IBM  και την έναρξη διαπραγμάτευσης μετοχών ως ανεξάρτητη εταιρία στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με το σύμβολο «KD».

    Μέσα από μια διαφοροποιημένη προσέγγιση που ενσωματώνει την ανάπτυξη, την ασφάλεια και τη λειτουργία τους, Οι 90.000 επαγγελματίες της Kyndryl παγκοσμίως προσφέρουν υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση περιβαλλόντων πληροφορικής σε περισσότερους από 4.000 διεθνείς πελάτες – στους οποίους περιλαμβάνεται το 75% των εταιριών Fortune 100, καθώς και κορυφαίες εταιρίες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τηλεπικοινωνιών, λιανικών πωλήσεων, αερογραμμών και αυτοκίνησης.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Kyndryl είναι, από σήμερα, μια ανεξάρτητη εταιρία, απασχολώντας 90.000 από τους κορυφαίους και πιο ταλαντούχους επαγγελματίες της αγοράς, έναν ισχυρό ισολογισμό και ένα σαφές σχέδιο ανάπτυξης» δήλωσε ο Martin Schroeter, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kyndryl. «Στο πλαίσιο της ήδη σημαντικής και ολοένα αυξανόμενης ανάγκης για υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού, η απαράμιλλη διεθνής εξειδίκευσή μας στη δημιουργία, τη διαχείριση και τον εκσυγχρονισμό κρίσιμης σημασίας πληροφοριακών συστημάτων μας τοποθετεί σε εξαιρετική θέση σε μια αγορά που θα συνεχίσει να επεκτείνεται και να υπερβεί σε αξία τα 500 δισ. δολάρια ΗΠΑ έως το 2024. Προσβλέπουμε στο μέλλον με μια πιο «επίπεδη» και ευέλικτη εταιρία, που θα βρίσκεται στην καρδιά της προόδου τόσο των πελατών μας όσο και της ανθρώπινης δραστηριότητας».

    Η Kyndryl ξεκινά 

    Tην ανεξάρτητη πορεία της από μία ισχυρή οικονομική θέση, με ετήσιο τζίρο 19 δισ. δολαρίων ΗΠΑ, αξιολογήσεις επενδυτικής βαθμίδας και μακρόχρονες πελατειακές σχέσεις που οδηγούν σε σταθερές ετήσιες ροές εσόδων. Στο «τιμόνι» της Kyndryl βρίσκεται μια έμπειρη διοικητική ομάδα και ένα Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από 10 ηγετικές φυσιογνωμίες, που προσφέρουν διαφοροποιημένες οπτικές και ποικίλες εμπειρίες, προερχόμενοι από τους κλάδους της τεχνολογίας και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, το δημόσιο τομέα και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

    «Η Kyndryl ξεκινάει την πορεία της όντας ήδη ο σύμβουλος που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο και με μια ομάδα με ασυναγώνιστη τεχνική κατάρτιση και πείρα» δήλωσε ο Απόστολος Λεωνιδόπουλος, Managing Director της Kyndryl στην Ελλάδα και την Κύπρο. «Είναι τιμή μου να ηγούμαι της Kyndryl στις αγορές αυτές και δεσμευόμαστε να παράσχουμε εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας σε στενή συνεργασία με το ευρύτερο οικοσύστημα εταιριών του κλάδου».

    Η διανομή των μετοχών της Kyndryl πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου σε μετόχους της IBM, οι οποίοι έλαβαν μία μετοχή της Kyndryl για κάθε πέντε μετοχές IBM που έχουν στην κατοχή τους. Μετά από τη διανομή αυτή, η IBM διατηρεί προσωρινά στην κατοχή της το 19,90% του μετοχικού κεφαλαίου της Kyndryl.

    Η Kyndryl (NYSE: KD) σχεδιάζει, δημιουργεί, διαχειρίζεται και εκσυγχρονίζει τα πολύπλοκα, κρίσιμης σημασίας, πληροφοριακά συστήματα στα οποία στηρίζεται καθημερινά ο κόσμος μας. Οι 90.000 εργαζόμενοι της Kyndryl εξυπηρετούν πελάτες σε περισσότερες από 60 χώρες ανά την υφήλιο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.kyndryl.com.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles