18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Όμιλος ΜAP S.Platis: Συνεχίζει τη στρατηγική επέκταση του με την προσθήκη της Microstorm

    Τη νέα προσθήκη για τον Όμιλο MAP S.Platis, αποτελεί η Microstorm, εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής, η οποία με έδρα την Κύπρο, προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις δικτύωσης, ασφάλειας, ανάπτυξης τεχνολογικών υποδομών, κυβερνοασφάλειας, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ανάπτυξης  λογισμικών και Microsoft O365. Με την στρατηγική αυτή κίνηση, η Microstorm ως μέλος του Ομίλου MAP S.Platis, θα είναι πλέον σε θέση να παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής για κάλυψη των αναγκών των πελατών της, και αφετέρου ο Όμιλος MAP S.Platis συνδυάζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες πληροφορικής της Microstorm με την τεχνογνωσία του Ομίλου, ειδικότερα  σε θέματα που αφορούν την κανονιστική συμμόρφωση, την διαχείριση κινδύνων, εσωτερικό έλεγχο, επαγγελματική εκπαίδευση, ανθρώπινο δυναμικό και την καινοτομία, θα διευκολύνει την ανάπτυξη νέων ανταγωνιστικών και ολοκληρωμένων λύσεων.

    Ο Δημήτρης Ταξιτάρης, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου MAP S.Platis, αναφερόμενος στην στρατηγική αυτή επέκταση, δήλωσε: «Η εξέλιξη αυτή πηγάζει από τη συνεχή δέσμευση και επένδυση του Ομίλου MAP S.Platis στην τεχνολογία και την καινοτομία. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ένταξη της Microstorm στον Όμιλο, η οποία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες και πιο αναβαθμισμένες τεχνολογικά λύσεις στους πελάτες μας. Η Microstorm θα ηγηθεί της προσπάθειας για μείωση των εξόδων διαχείρισης της πληροφορικής, μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας των συστημάτων πληροφορικής, διασφάλιση της ασφάλειας του εταιρικού δικτύου και δεδομένων και υποβοήθησης των πελατών για συμμόρφωση με τους τελευταίους κανονισμούς διακυβέρνησης στην πληροφορική.»

    Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Π. Καλοπετρίδης, ιδρυτής, συνεταίρος και Ανώτερος Διευθυντής Τεχνολογίας της Μicrostorm πρόσθεσε ότι «Οι υπηρεσίες μας, σε συνδυασμό με τις γνώσεις, την εμπειρία και τους πόρους του Ομίλου ΜAP S.Platis ανοίγουν καινούργιες διόδους παροχής υπηρεσιών πληροφορικής προς τους πελάτες μας. Αυτό μας προσφέρει τη δυνατότητα να παρέχουμε καλύτερα διαμορφωμένα, ανταγωνιστικότερα και πιο ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων στους πελάτες μας με απώτερο στόχο την κάλυψη των αναγκών του καθενός μέσω μιας ενιαίας λύσης τεχνολογίας.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles