24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    OneDrive cloud service από τη Microsoft. Επίσημη πρεμιέρα με… δώρα

    Μέσα στον Ιανουάριο, η Microsoft ανακοίνωσε το rebranding της υπηρεσίας cloud Skydrive σε OneDrive (για νομικούς λόγους) και σήμερα η νέα υπηρεσία κάνει και επίσημα την πρεμιέρα της.

    Μπορείτε να εγγραφείτε (με το Microsoft account σας) εδώ, αλλά και να λάβετε το OneDrive για κάθε συσκευή σας (Windows ή Mac, Xbox, tablet ή smartphone Windows Phone, iOS ή Android).

    onedrive-microsoft

    Με την εγγραφή η Microsoft σας δίνει 7GB δώρο αποθηκευτικό χώρο (και άλλα 3GB αν ενεργοποιήσετε το camera backup στις mobile apps) καθώς και 500MB για κάθε φίλο σας που θα κάνετε αναφορά στο OneDrive (έως 5GB σύνολο), ωστόσο το δώρο της για το λανσάρισμα είναι σημαντικά μεγαλύτερο!

    Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα δώσει 100GB δώρο σε 100.000 χρήστες για ένα χρόνο, σε online διαγωνισμό σήμερα, με περισσότερες πληροφορίες να έχετε παρακολουθώντας το account της στο twitter εδώ.

    onedrive

    Να σημειώσουμε ότι όσοι χρησιμοποιούσαν ήδη το Skydrive αναβαθμίζονται αυτόματα στο OneDrive, ενώ οι υπάρχουσες εφαρμογές συνεχίζουν να λειτουργούν με τη νέα υπηρεσία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles