20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξέχνα το Skydrive. Το cloud service της Microsoft ονομάζεται πλέον OneDrive

    Είχαμε γράψει από τον Ιούλιο ότι η Microsoft εξαναγκάζεται σε αλλαγή ονόματος της υπηρεσίας cloud Skydrive που διαθέτει λόγω παραβίασης εμπορικού σήματος. Και να που έρχεται η ώρα να μάθουμε το νέο όνομα της υπηρεσίας που θα ονομάζεται πλέον OneDrive!

    Η βρετανική BSky κέρδισε τη μάχη στα βρετανικά δικαστήρια από τον αμερικανικό κολοσσό, έτσι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη πλέον για τη Microsoft που σημειώνει ότι η μετονομασία θα πραγματοποιηθεί σύντομα, χωρίς ωστόσο να έχει ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία γι’ αυτό.

    OneDrive-Logo

    Το rebranding δε συνεπάγεται αλλαγή, πάντως, και για το λογότυπο της δημοφιλούς cloud service που παραμένει το γνωστό μας με το συννεφάκι, ενώ, συνολικά, περισσότερα για τη νέα περίοδο της cloud υπηρεσίας της Microsoft μπορείτε να διαβάσετε σε blog post της εταιρείας εδώ.

    Όσο για την ονομασία OneDrive, αξίζει να επισημάνουμε το ότι περιέχει το συνθετικό One, που η Microsoft αγαπά ιδιαίτερα τελευταία. Ας μην ξεχνάμε τη στρατηγική “One Microsoft” που η εταιρεία χρησιμοποιεί πλέον στη νέα φάση της εταιρείας, αλλά φυσικά και την κονσόλα Xbox One.

    Δείτε ένα videο από την παρουσίαση του OneDrive.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles