21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Open beta για το Street Fighter 6 ανακοίνωσε η Capcom

    Open beta για το Street Fighter 6 ανακοίνωσε η Capcom, η οποία θα λάβει χώρα από τις 19 Μαϊου (10:00 π.μ.) μέχρι τις 22 Μαΐου σε PlayStation 5, Xbox Series και PC.

    Όπως έγινε γνωστό, το περιεχόμενο θα είναι ίδιο με αυτό του δεύτερου closed beta test, δηλαδή θα περιλαμβάνει 8 playable χαρακτήρες (Chun-Li, Guile, Jamie, Juri, Ken, Kimberly, Luke, Ryu) και τα ακόλουθα modes: Ranked Match, Casual Match, Battle Hub Match, Open Tournament, Extreme Battle, Game Center και Training Mode.

    Μέχρι τώρα, το Street Fighter 6 είχε δύο closed betas, αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που η Capcom προσκαλεί τον κάθε παίκτη να δοκιμάσει το πολυαναμενόμενο sequel, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Ο επερχόμενος fighting τίτλος της εταιρείας συνδυάζει αρκετά στοιχεία από το 25ετές οικείο παρελθόν του franchise, ωστόσο η εμπειρία αναμένεται να είναι πιο φρέσκια και συναρπαστική.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Diablo 4: Νέο livestream εξηγεί seasons, cosmetics και Battle Pass

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles