22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ώρα για το Avatar: The Last Airbender! Δείτε το τελικό trailer

    Η Netflix έδωσε στην κυκλοφορία το τελικό trailer για την live-action τηλεοπτική μεταφορά της δημοφιλούς animated σειράς του Nickelodeon “Avatar: The Last Airbender”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming την Πέμπτη.

    Η σειρά βασίζεται στο αγαπημένο show που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2008 και αποτελεί τη δεύτερη προσπάθεια προσαρμογής σε live-action, μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη ταινία του M. Night Shyamalan το 2010.

    Η σειρά αναπτύσσεται σε ένα φανταστικό κόσμο που είναι χωρισμένος σε τέσσερις εθνικότητες. Κάθε μία είναι εστιασμένη γύρω από ένα από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Έναν αιώνα μετά την επίθεση του Έθνους της Φωτιάς και τη διακήρυξη πολέμου στον κόσμο, αμφανίζεται ένας νέος νεαρός Μαχητής του Αέρας με το όνομα Αανγκ – ένας Avatar που μπορεί να κυριαρχήσει σε όλα τα τέσσερα στοιχεία.

    Δείτε το trailer του Avatar: The Last Airbender

    Ο καστ περιλαμβάνει τους Gordon Cormier ως Αανγκ, Kiawentiio ως Κατάρα, Ian Ousley ως Σοκκα, Dallas Liu ως Ζούκο, Daniel Dae Kim ως Λόρδο Οζάι, Paul Sun-Hyung ως Θείο Ίρο, Elizabeth Yu ως Πριγκίπισσα Αζούλα και Ken Leung ως Κομαντάντ Ζάο.

    Επίσης πρωταγωνιστούν η Amber Midthunder ως Πριγκίπισσα Γιουέ, ο Lim Kay Siu ως Μοναχός Γιάτσο, ο Utkarsh Ambudkar ως Βασιλιάς Μπούμι, η Momona Tamada ως Τάι Λι, η Thalia Tran ως Μάι, ο James Sie ως Ανθρωπάκι του Κουντρούμπι, η Arden Cho ως Τζούν, ο Danny Pudi ως Ο Μηχανικός και ο George Takei ως ο θηριώδης αρχαίος πνευματικός Κοχ.

    Η σειρά αυτή είναι σε σκηνοθεσία του Albert Kim και εκτελείται παραγωγικά από τους Roseanne Liang, Lindsey Liberatore, Michael Goi και Dan Lin. Οι κριτικές για τη σειρά δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει.

    Διαβάστε επίσης:

    Avatar: The Last Airbender: Ο νεαρός Aang εν δράσει στο νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles