25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Oral-B θα ανακοινώσει στο MWC 2014 έξυπνη οδοντόβουρτσα που θα επικοινωνεί με το smartphone σας!

    Περιμένουμε το MWC 2014 της Βαρκελώνης και για πολλά ενδιαφέροντα gadgetάκια, πέρα από τα smartphones και τα tablets που θα παρουσιαστούν. Ένα από αυτά φαίνεται πως θα είναι και μία “έξυπνη” οδοντόβουρτσα, που θα παρουσιαστεί από την Oral-B, το γνωστό brand της P&G.

    oral-b

    Πρόκειται για μία πραγματικά… smart οδοντόβουρτσα, που θα υποστηρίζει Bluetooth 4.0 και θα μπορεί να επικοινωνεί με το smartphone σας και να εμφανίζει στοιχεία σ’ αυτό με τη βοήθεια ειδικής εφαρμογής, όσον αφορά τη… στοματική σας υγιεινή. Το app θα σας καθοδηγεί σε πραγματικό χρόνο όσον αφορά ένα σωστό… βούρτσισμα, ενώ, μάλιστα, θα μπορεί να προγραμματιστεί και από έναν οδοντίατρο για καλύτερα αποτελέσματα.

    Η έξυπνη οδοντόβουτσα της Oral-B θα παρουσιαστεί στο MWC 2014 της Βαρκελώνης που ξεκινά την επόμενη Δευτέρα, οπότε περιμένουμε από τους ανταποκριτές του digitallife.gr εκεί περισσότερα στοιχεία και -γιατί όχι- ένα hands on.

    Όσον αφορά τη διάθεσή της στην αγορά, πάντως, αναμένεται τον Ιούνιο, σε τιμή που, όπως αναφέρει η εταιρεία, θα προσεγγίζει τα 219 ευρώ. Να σημειώσουμε πως μία “έξυπνη” οδοντόβουτσα είχε παρουσιάσει πριν λίγο καιρό και ένα γαλλικό startup. Αναφερόμαστε στο μοντέλο Kolibree για το οποίο σας έχουμε ήδη γράψει και που φαίνεται ότι τώρα αποκτά επώνυμο ανταγωνισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles