15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οριστικό: Δε θα υπάρξει δεύτερη σεζόν για τη σειρά “The Queen’s Gambit”

    Όσοι περίμεναν καρτερικά για να ανακοινωθεί μια νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix “The Queen’s Gambit”, ήρθε η ώρα να απογοητευτούν. Η mini σειρά που έσπασε τα “ρεκόρ” πέρσι και απέκτησε αμέσως φανατικούς τηλεθεατές, κυριαρχώντας στις προτιμήσεις του κοινού έχει φτάσει στο τέλος της… επίσημα!

    Όπως ανέφερε ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς Scott Frank «Νιώθω ότι είπαμε την ιστορία που θέλαμε να πούμε. Τρομοκρατούμαι στη σκέψη ότι αν προσπαθήσουμε να πούμε περισσότερα, θα καταστρέψουμε αυτό που ήδη καταφέραμε».

    Ο συμπαραγωγός William Horberg δήλωσε ότι: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί. Και θα προσπαθήσουμε να πούμε κάποια άλλη ιστορία με το ίδιο πάθος και σε συνεργασία με ένα εξαιρετικό team ηθοποιών.

    Σημειώνεται ότι στα φετινά 73α βραβεία Emmy το “Το γκαμπί της βασίλισσας” εξασφάλισε το βραβείο καλύτερης μίνι σειράς. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες παραγωγές με “φόντο” τη δεκαετία του 1950. Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα ορφανοτροφείο, όπου ένα κορίτσι αποκαλύπτει το σπάνιο ταλέντο του στο σκάκι και ξεκινά το ταξίδι του προς τη δόξα, ενώ παλεύει με τον εθισμό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Στις 15 Απριλίου η πρεμιέρα του “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles