16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Oscars 2022: Βραβείο στην αγαπημένη ταινία του κοινού μετά από ψηφοφορία στο Twitter

    Στα φετινά Oscars τα μέλη της Ακαδημίας δε θα είναι τα μόνα που θα αποφασίσουν για την ανάδειξη των καλύτερων ταινιών του 2021. Όπως έγινε γνωστό, το κοινό θα μπορέσει να πάρει μέρος ψηφίζοντας στο Twitter την αγαπημένη του ταινία για το προηγούμενο έτος, ακόμα κι αν αυτή δεν είναι υποψήφια σε κάποια κατηγορία, χρησιμοποιώντας το hashtag #OscarsFanFavorite.

    Η ταινία που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους μέχρι τις 3 Μαρτίου από τους χρήστες της πλατφόρμας, θα αναγνωριστεί κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου. Παράλληλα, 3 από τους χρήστες του Twitter που θα ψηφίσουν αυτό το διάστημα θα επιλεχθούν και θα κερδίσουν ένα ταξίδι στο Los Angeles με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να παρακολουθήσουν την τελετή του 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Στα δικαστήρια η WarnerMedia για την ταυτόχρονη κυκλοφορία του Matrix σε σινεμά και HBO Max

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles