21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Oukitel K4000 Pro, το ανθεκτικό smartphone που μπορεί να χρησιμεύσει και ως… σφυρί (video)!

    Η κινεζική Oukitel κάνει τώρα τα βήματα της στον κόσμο των smartphones, παρουσιάζοντας συσκευές οι οποίες διακρίνονται για την value for money φιλοσοφία η οποία συνδυάζεται με τις ικανοποιητικές επιδόσεις. Το Oukitel K4000 Pro που έκανε την εμφάνιση του πρόσφατα δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς συνδυάζει χαμηλή τιμή, δυναμικές επιδόσεις και τρελή αντοχή!

    Oukitel-K4000-Pro 3

    Το K4000 Pro διαφέρει από τα συνηθισμένα κυρίως λόγω της εξαιρετικά ανθεκτικής επιφάνειας του, καθώς το ενισχυμένο μεταλλικό frame του μπορεί να αντέξει με άνεση τις πτώσεις και τις κακουχίες. Επιπλέον, το K4000 Pro της Oukitel διαθέτει ένα display που είναι επικαλυμμένο από ένα ειδικό ανθεκτικό γυαλί (με πάχος 1.1mm), το οποίο μπορεί να αντέξει ακόμη και δυνατά χτυπήματα με… σφυρί! Από άποψη tech specs, η πρόταση της Oukitel σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει, καθώς διαθέτει οθόνη 5 ιντσών στα 720p, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα MediaTek 6735P chipset, όπου στο εσωτερικό του βρίσκεται μία τετραπύρηνη CPU χρονισμένη στο 1GHz. Επιπλέον, το K4000 Pro διαθέτει 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και σίγουρα παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα τέρας επιδόσεων, ωστόσο σίγουρα καλύπτει με άνεση τον μέσο χρήστη.

    Oukitel-K4000-Pro 2

    Όσον αφορά, το software του το K4000 pro τρέχει Android 5.1 Lolipop (θα υπάρξει update σε Android 6.0 Marshmallow), ενώ θα είναι dual-SIM και θα υποστηρίζει δίκτυα 3G. Όλα τα λεφτά όμως αναμένεται να είναι η μπαταρία του, η οποία με χώρο στα 4600mAh υπόσχεται 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας! Το smartphone της Oukitel θα στοιχίζει κοντά στα 120 δολάρια και στο video που ακολουθεί θα το δείτε να λειτουργεί και ως… σφυρί!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles