23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    “Πάγωσε” η ανάπτυξη του Star wars: Knights of the Old Republic

    Το remake του Star wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στο μεγάλο showcase της Sony, όμως η εταιρεία ανάπτυξης Aspyr Media, δεν είχε μοιραστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για τον τίτλο. Το remake βρίσκεται στα «σκαριά» εδώ και 3 χρόνια κι ενώ τα αρχικά σχέδια προέβλεπαν να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2022, πιο ρεαλιστικός στόχος είναι πλέον το 2025, σύμφωνα με το Bloomberg.

    Το μέσο αναφέρει ότι το επερχόμενο Star Wars: Knights of the Old Republic remake για το PS5 και το PC βρίσκεται σε παύση, αφού στις αρχές του μήνα ο art director και ο design director απολύθηκαν, όταν έδειξαν ένα demo του παιχνιδιού στη Lucasfilm και τη Sony.

    Προς το παρόν, η Aspyr και η Sony δεν έχουν προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό. To Knights of the Old Republic αφηγείται μια ιστορία Jedi εναντίον Sith. Διαδραματίζεται περίπου 4.000 χρόνια πριν από την άνοδο του Galactic Empire που προβλήθηκε στο Star Wars του 1977.

    Διαβάστε επίσης:

    Ubisoft: Καθυστερεί το Avatar: Frontiers of Pandora μέχρι να γίνει… τέλειο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles