12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ‘Παίξε δυνατά’ στις νέες LG OLED C1 τηλεοράσεις – Με 5 χρόνια εγγύηση και 1 μοναδικό δώρο

    Με την αγορά μιας LG OLED C1 TV, παίρνετε δώρο 5 χρόνια εγγύηση για την τηλεόραση και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά Tone Free FN7

    Η LG Electronics (LG) προσκαλεί τους καταναλωτές να συμμετέχουν στη νέα της προωθητική ενέργεια παίζοντας δυνατά σε πραγματικό χρόνο με την αγορά μιας νέας OLED C1 τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, από τις 3 έως και τις 31 Μαΐου 2021[1]με την αγορά των μοντέλων OLED77C15LA, OLED77C14LB, OLED65C15LA, OLED65C14LB, OLED55C15LA, OLED55C14LB, δίνονται δώρο τα νέα ασύρματα ακουστικά LG Tone Free FN7 και 5 χρόνια εγγύηση.

    Οι OLED C1 τηλεοράσεις με τα 100 εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels και τον επεξεργαστή α9 Gen4 AI 4K, ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των gamers που επιθυμούν να απολαμβάνουν υψηλής ανάλυσης γραφικά χωρίς καθυστερήσεις και αλλοιώσεις στην απόδοση της εικόνας. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC  με 1 ms χρόνο απόκρισης και πληρώντας τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1. με την υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC, επιτρέπουν γρήγορη κίνηση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένες για τη χαμηλή εκπομπή μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια, χάρη στο Eye Comfort, ενώ είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με περιορισμένο κίνδυνο βλαβερών εκπομπών, καθώς είναι κατασκευασμένες με λιγότερα πλαστικά υλικά. Ακόμη, με το LG ThinQ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους με φυσική αναγνώριση της φωνής.

    Διαθέσιμα σε δύο χρώματα -λευκό και μαύρο, τα LG Tone Free FN7 ενσωματώνουν την τεχνολογία Meridian HSP (Headphone Spatial Processing), ανασυνθέτοντας ένα ρεαλιστικό σκηνικό ήχου που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία, αποδίδοντας ήχο με εξαιρετική καθαρότητα. Τα συγκεκριμένα ασύρματα ακουστικά ξεχωρίζουν και για τη λειτουργία Active Noise Cancellation που επιτρέπει στους χρήστες να ‘αποσυνδέονται’ από τους εξωτερικούς ήχους και να απολαμβάνουν απερίσπαστοι την αγαπημένη τους μουσική. Ειδικότερα, το Active Noise Cancellation, αποτελεί την πιο προηγμένη ενεργή ακύρωση θορύβου που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη μείωση των θορύβων υψηλής συχνότητας τους οποίους συναντούμε στην καθημερινότητά μας, όπως συμβαίνει στον δρόμο. Τέλος, διαθέτουν μια βάση φόρτισης UVnano που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση[2] και τζελ ιατρικού τύπου, που είναι κατασκευασμένα από μη τοξική, υποαλλεργική σιλικόνη, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται όλη μέρα, άφοβα.

    [1] ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    [2] Η λέξη UVnano είναι σύνθετη και προέρχεται από το UV και τη μονάδα μέτρησης “νανόμετρο”. Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς δείχνουν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων E. Coli και χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου στο πλέγμα του ηχείου των ακουστικών μέσα σε δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η λειτουργία του LED UV ενεργοποιείται μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι συνδεδεμένη στο καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles