18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Παίκτης τερμάτισε το Elden Ring σε… πιάνο!

    Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να παίξει κάποιος Elden Ring, όμως κάποιοι από αυτούς είναι αρκετά περίεργοι, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιηθεί αντί για πληκτρολόγιο ένα…μουσικό όργανο. Ο Omunchkin13 ανέβασε ένα video στο reddit με τον τερματισμό του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας για χειριστήριο το πιάνο του.

    Ενώ το πιάνο παίζει μουσική (μην περιμένετε κονσέρτο), ο Youtuber παίζει και το επίτευγμά του είναι αρκετά εντυπωσιακό.

    Ο Omunchkin13 χρησιμοποίησε ένα λογισμικό που ονομάζεται Bome MIDI Translator ώστε να αντικαταστήσει το πληκτρολόγιο του υπολογιστή με ένα ηλεκτρικό πιάνο. Ωστόσο, επειδή χρησιμοποίησε τη δωρεάν εκδοχή, του σταματούσε κάθε 20 λεπτά, ανεβάζοντας το επίπεδο της δυσκολίας αισθητά.

    Ο YouTuber δημοσίευσε ένα video που επεξηγεί τη διαδικασία και μερικά highlights από το playthrough. Κατάφερε να νικήσει όλα τα βασικά bosses για να τερματίσει το παιχνίδι. Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε το Elden Ring να τερματίζεται με περίεργους τρόπους, όπως για παράδειγμα είναι ένα παιδικό χειριστήριο της Fisher Price.

    Δείτε το video:

    Διαβάστε επίσης:

    RoboCop: Rogue City και ο θρυλικός Peter Weller επιστρέφει! (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles