15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πάμε πάλι… Ιδού τα “καμένα” Internet memes αλά ελληνικά – Part II

    Όταν σε μία προσπάθεια να ξεφύγουμε από την πίεση της δουλειάς χαλαρώσαμε, γράφοντας το θέμα για τα “καμένα Internet memes” αναφέραμε μέσα στο κείμενο ότι θα υπάρξει και δεύτερο μέρος. Στις ημέρες που πέρασαν, χιλιάδες από εσάς διάβασαν το πρώτο (πολύ περισσότεροι απ’ όσους αναμέναμε η αλήθεια), οπότε η ανάγκη για συνέχεια του αφιερώματος έγινε ακόμη πιο επιτακτική…

    “Μην τάξεις σε παιδί παιχνίδι και σε αναγνώστη αφιέρωμα”, δε λέει η γνωστή ρήση; Όχι ε; Ε, όπως και να έχει, εμείς ετοιμάσαμε το δεύτερο μέρος και να που το δημοσιεύουμε.

    Έχοντας και πάλι ως έμπνευση τις Facebook κοινότητες του Social Μύδια (υποκλινόμαστε στην παραπάνω φωτογραφία και σε πολλές που ακολουθούν!) αλλά και του Βασανίζομαι, βρήκαμε κάποια ακόμη καμένα” ανέκδοτα-λογοπαίχνια που μας έφτιαξαν τη μέρα όταν τα είδαμε μπροστά μας οπτικοποιημένα στο Facebook news feed μας.

    Και μπορεί να είναι όλα -μα όλα- πραγματικά… “ΚΑΜΕΝΑ”, αλλά τα περισσότερα είναι τόσο πετυχημένα που μαζί τους σκάει χαμόγελο ακόμη και ο πλέον σοβαροφανής

    Δείτε τα και, αν σας αρέσουν, μοιραστείτε τα κι εσείς στο Facebook ή σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμη και με mail, δεν έχει σημασία… Γι’ αυτό έχουν φτιαχτεί, άλλωστε, αλλά και για να μας κάνουν να ξεφεύγουμε για λίγο από τα δύσκολα που μας περιτρυγυρίζουν καθημερινά. Για πάμε, λοιπόν, με ό,τι δεν είχαμε συμπεριλάβει στο προηγούμενο αφιέρωμα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles