22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα καμένα ανέκδοτα είναι “πασέ”, ιδού τα καμένα Internet memes αλά ελληνικά – Part I

    Δες εδώ και το β’ μέρος του αφιερώματός μας

    Κάποτε υπήρχαν τα καμένα ανέκδοτα και κυκλοφορούσαν από στόμα σε στόμα... Τώρα, εκτός από την περίπτωση να σου πει κάποιος ένα από αυτά και να λυθείς στα γέλια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση να το δεις στο Internet. Όχι απαραίτητα γραμμένο, αλλά “σχηματοποιημένο” ως ένα Internet meme που, σε πολλές περιπτώσεις, είναι τόσο πετυχημένο, ώστε να μπορεί να σε ρίξει στα πατώματα (από τα γέλια κι αυτό είναι καλό στις μέρες που περνάμε η αλήθεια…)

    Η μόδα των Internet memes, τα οποία ακολουθούν τις τάσεις των καιρών και δε μεταδίδονται από… στόμα σε στόμα, αλλά… από wall σε wall κοινωνικών δικτύων με προεξάρχον το Facebook, καλά κρατεί, και δεν είναι λίγες οι σελίδες που ασχολούνται μόνο μ’ αυτά. Το 9gag, για παράδειγμα, είναι μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες fun sharing στον κόσμο και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει “φτιάξει” τη διάθεση, ακόμη και μίας δύσκολης μέρας, μόνο και μόνο με μία δημοσίευσή του.

    Εμείς επιλέξαμε μερικά ελληνικά memes, από αυτά που τις τελευταίες μέρες βλέπουμε στους τοίχους πολλών φίλων μας και μας έχουν κάνει να λιώσουμε από τα γέλια. Δείτε τα και… κάποια στιγμή θα επανέλθουμε με περισσότερα. Άλλωστε, είναι ανεξάντλητα…

    Πηγές: FB Pages Βασανίζομαι, Social Μύδια

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles